19:31
У квартирі Андрія Малахова, з якої він не може вигнати пенсіонерку, люди в масках захопили заручників, але поліція нікого не знайшла


Поліцейські у вівторок вирушили на вулицю Остоженка в Москві, щоб перевірити повідомлення про захоплення заручників в одній з розташованих там квартир, повідомляє РИА "Новости" з посиланням на прес-службу столичного главку МВС. Раніше вранці сайт Life News повідомив, що остоженську квартиру телеведучого Андрія Малахова захопили співробітники ЧОП.

Як повідомили пізніше вдень у прес-службі ГУМВС по Москві, наряд поліції, викликаний в квартиру в центрі Москви для звільнення нібито захоплених там людей, не знайшов на місці жодного заручника.

Тим часом за даними Life News, вранці у вівторок група чоловіків у масках виламала двері спірного житла, пред'явивши сім'ї пенсіонерки Ірини Мажарової,  , що знаходилася в квартирі, контракт на здійснення ними охорони майна Малахова.

За словами пенсіонерки, в спірному житлі в центрі Москви в даний час знаходяться два десятки співробітників охоронного підприємства, які стверджують, що прибули за викликом Андрія Малахова, а також поліцейські і п'ять членів сім'ї Мажарової.

"Рідні мені подзвонили після п'яти ранку, - розповіла Ірина Мажарова. - Сказали, що розбудили страшні звуки, що доносилися з коридору. Близько 20 чоловіків у екіпірувальних костюмах, як у співробітників охоронного підприємства, виламали двері квартири".

Розташувавшись в квартирі, чоловіки заявили, що прибули за викликом шоумена для охорони його власності, на що пред'явили документ.

Незабаром на місце прибув наряд поліції - мешканці квартири заявили про те, що їх захопили в заручники. Протягом години разом з Мажаровою папери вивчали прибулі за викликом поліцейські.

"У службу" 02 "надійшло повідомлення про захоплення заручників у будинку на вулиці Остоженка, - повідомили в прес-службі ГУ МВС по Москві. - Нині співробітники поліції з'ясовують всі обставини події".

Нагадаємо, судове протистояння Малахова і Мажарової завершилося перемогою телеведучого, але жінка відмовилася поступатися житлоплощею. 28 червня до квартиру прибули пристави для опису майна перед виселенням.

Квартирне питання популярного телеведучого стало об'єктом пильної уваги тоді, коли він звернувся в поліцію з проханням виселити з куплених ним апартаментів з видом на храм Христа Спасителя "незнайому йому жінку на ім'я Ірина".

Наприкінці грудня Хамовнічеський суд Москви задовольнив позов Андрія Малахова про виселення пенсіонерки, яка мешкала в купленій ним квартирі. Заява Ірини Мажарової з проханням визнати за нею право на першочерговий викуп квартири з держвласності була відхилена.

Незабаром після цього пенсіонерка подала заяву до прокуратури з проханням перевірити, чому Малахов купив квартиру за підозріло низькою ціною (квартира в будинку, де житлоплоща коштує 23 тисячі доларів за квадратний метр, дісталася Малахову приблизно в 10 разів дешевше, у зв'язку з чим навіть було заведено кримінальну справу. - Прим. NEWSru.com). Однак і ця заява залишилася без руху.

Ірина Мажарова вважає, що за законом право первісного викупу квартири мало належати їй і міська влада з нею вчинила несправедливо.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1694 | Додав: adminA | Теги: пенсіонерка, квартира Андрія Малахова | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]