11:44
У Москві хочуть заборонити ремонтні роботи після 19:00 і у вихідні, а Мінкультури РФ просить у Ермітажу три приміщення для міністра

У Москві пропонують заборонити галасливі ремонтні роботи після 19:00 і у вихідні

Мосжитлоінспекція на своєму офіційному сайті розпочала онлайн-голосування з питання заборони будь-яких ремонтних робіт у багатоквартирних будинках в період з 19:00 до 9:00 годин в будні дні, а також під час всіх вихідних і святкових днів. Відомство планує протягом місяця збирати голоси громадян, а потім направити пропозицію уряду Москви на розгляд.

Як повідомляє місцева преса з посиланням на заступника начальника Мосжитлоінспеції Вадима Сокова, нововведення має торкнутися лише галасливого ремонту в об'єктах житлової нерухомості в Москві. На думку Соколова, шум, який робиться дрилем, перфоратором або молотком потрібно відокремлювати від звичного побутового шуму радіо, телевізора, фортепіано і тому подібного. Тобто голосно слухати музику і телевізор можна буде як і раніше з 07:00 до 23:00 годин, в рамках закону про тишу, який в даний час діє в Москві.

Нагадаємо, за порушення тиші з 23:00 до 07:00 годин передбачено штраф для громадян від однієї до двох тисяч рублів, для посадових осіб - від чотирьох до восьми тисяч, для юридичних - від 40 до 80 тисяч рублів. Крім того, в Московській області встановлені додаткові години тиші в денний час.

Ермітаж отримав листа з Мінкультури: просять три приміщення для міністра, його секретаря та апарату

Керівництво Ермітажу отримало лист з госпчастини Мінкультури РФ, в якому міститься вимога надати дані про три приміщення, виділених під кабінет міністра культури Володимира Мединського, під його приймальну і кабінет для його апарату. Дані про габарити приміщень необхідні нібито для закупівлі меблів, повідомляє мережевий журнал "Місто 812", зазначаючи, що директор Ермітажу Михайло Піотровський отримання листа не коментує.

Нагадаємо, буквально два дні тому глава Ермітажу вже спростовував чутки про те, що міністр культури РФ Володимир Мединський нібито відвідував музей з метою знайти підходящу кімнату для свого кабінету.

"Ніякого кабінету у міністра Мединського і ні у кого з міністрів не було, немає і не передбачається. Міністр Мединський буває в Ермітажі дуже часто: був і на цьому тижні, і минулого тижня. Буває, коли йому потрібно зустрічатися з людьми, він зустрічається у мене в кабінеті або в нашому залі засідань", - розповів Піотровський радіостанції "Ехо Петербурга".

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1512 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]