18:04
У Німеччині відкрився розкішний готель для собак, а в Англії - ресторан для кішок

У німецькому місті Ессен у травні відкрився готель Platzhirsch - п'ять зірок собачої розкоші. Власник Райнер Гаммела вважає, що це найрозкішніший готель для собак у Німеччині.

Ніколь Лінні, натхненна атмосферою, привезла своїх лабрадорів Гектора і Жюль на тиждень в храм відпочинку Райнера Гаммела. Сама Лінні полетіла на Майорку. Вартість послуги - 45 євро за ніч, передає Euromag.

"Моя власна відпустка коштувала в два рази дорожче, але собаки відпочили не гірше", - зазначила вона.

"У нас є клієнти, які платять за своїх улюбленців більше, ніж за себе!" - Зазначив при цьому господар готелю для собак Райнер Гаммела.

Величезна відкрита територія (8 000 кв. метрів), ставок 1,7 метра глибиною, ортопедичні матраци зі штучної шкіри, сидіння і лавки з підігрівом і лампи в підлозі, що дають тепле світло.

"І ще час, - каже Гаммела. - Ми готові відповісти на будь-які собачі прохання 24 години на добу. У нас немає клітин, а є ставлення до тварин як до членів родини. Ми приймаємо тільки 10 собак і пропонуємо відпустку вищого класу".

Є дві умови для відвідування готелю: собаки повинні бути кастровані і пройти тест на взаєморозуміння з собаками самого Гаммела, зазначає Bild.

"Коли я забирала Гектора і Жюль додому, вони зовсім не хотіли повертатися!" - Розповіла Ніколь Лінні.

Роли з лобстерами для вусатих

У Британії господарі елітних англійських кішок зможуть побалувати своїх вихованців ласощами не тільки в стінах рідного дому, але і зводити їх в ресторан.

Британська мережа кафе C'est Moggie-fique пропонує для смугастих гурманів роли з лобстерами, смаженою качкою та ікрою білуги, повідомляє The Telegraph.

Само собою, вишукані страви коштують недешево - від 38 доларів за порцію.

Обмежена порція цієї їжі вже була продана для благодійного збору грошей для Королівського товариства захисту тварин.

Кожен інгредієнт і його кількість були ретельно і точно підібрані у відповідності зі строгими дієтичними вимогами вихованців.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1737 | Додав: adminA | Теги: готель для собак, ресторан для кішок | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]