21:03
У передолімпійському Сочі жителів ізолювали від безкоштовного моря

Если вам нужна недорогая печать журналов в сжатые сроки, тогда советуем посетить сайт zsa-print.ru.



У Сочі місцеві блогери закликають губернатора Краснодарського краю Олександра Ткачова розібратися з "катастрофічним скороченням" загальнодоступних пляжів у майбутній олімпійській столиці.

Головний редактор інтернет-проекту "Блог-Сочі" Олександр Валов виклав "Фотодоклад Олександру Ткачову про стан пляжів міста Сочі", в якому відображені суцільні порушення 6-ї статті Водного кодексу РФ, згідно з якою "кожен громадянин має право мати доступ до водних об'єктів загального користування і безкоштовно використовувати їми для особистих і побутових потреб ". За словами блогера, на ділі практично всі прибережні санаторії міста Сочі перешкоджають попаданню жителів і гостей курорту на прибережну смугу.

"Доходить до абсурду, як у випадку з пансіонатом" Бургас ", коли місцеві жителі, які живуть у двох кроках від моря, змушені їздити купатися в інший район міста, так як не мають виходу на пляж", - пише Валов.

Він зазначає, що паркани ставлять не тільки санаторії, а й навіть пансіонати ("Бургас") з готелями ("Перлина") і навіть ресторани ("Синє море") з аквапарками ("Маяк"). Усі фотографії зроблені 29 травня, з чого випливає що на багатьох пляжах протягом купального сезону будуть вестися будівельні роботи, інші будуть перекриті літніми верандами, приростаючими влітку до прибережних кафе.

Блогери цікавляться, "якщо на курорт таки приїдуть обіцяні 5 мільйонів туристів, то де вони будуть відпочивати? На дахах цих самобудів?" Правда, інші сочинці впевнені, що і мільйон туристів давно не приїжджає в місто - після того, як близько десяти років тому почалася забудова пляжів, яка сьогодні досягла свого апогею.

Адлерці обурені гастарбайтерами, які "окупували" пляж

Жителі Адлерського району міста Сочі обурені бардаком, який твориться на Нижньоімеретинському пляжі, розташованому поблизу від Олімпійського парку.

"Натовпи п'яних гастарбайтерів-олімпійських будівельників у вихідні дні буквально окупують наш пляж і бродять по вулицях, - кажуть місцеві жителі кореспонденту ІА" СОЧІ-24 ". - Суцільний мат, відкрите пияцтво. Небезпечно випускати дітей навіть удень. Берег завалений сміттям, в основному пляшками від пива і спиртного, битим склом. Жителі іноді прибирають, але за цими полчищами хіба прибереш ", - нарікають адлерці.

Крім цього, за словами мешканців, на пляжі часто влаштовують гонки на позашляховиках.

"За всю весну ми не бачили тут жодного представника адміністрації або правоохоронних органів. Адже більшість гастарбайтерів не мають реєстрації, дозволу на роботу та перебування в РФ", - переконані люди.

Днями заяви про те, що відбувається були направлені в УВС по місту Сочі і УФМС Росії по Краснодарському краю в місті Сочі, повідомили жителі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2387 | Додав: adminA | Теги: безкоштовне море, передолімпійський Сочі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]