07:10
У тісноті, та не в образі: м'які меблі для невеликих приміщень

У тісноті, та не в образі: м'які меблі для невеликих приміщень

На жаль, просторе житло доступно далеко не кожному. Але і малогабаритну квартиру при належній фантазії та вмінні можна обставити з максимальним комфортом, і обмеженість простору не стане цьому на заваді. Радимо скористатися деякими ефективними дизайнерськими хитрощами.

Перш за все, постарайтеся розширити приміщення візуально. Для цього служать вдало розміщені дзеркала, а також світловідбиваючі поверхні (наприклад, глянець). Ретельно підбирайте кольорову гаму.

Велика кількість світлих відтінків допоможе візуально збільшити приміщення, тому при виборі меблів, шпалер та інших елементів не віддавайте перевагу темним тонам.

У надмірних кількостях м'які меблі для малогабаритних квартир протипоказані. Вони поглинають простір, тому добре продумайте, які предмети інтер'єру Вам дійсно необхідні, а які — ні.

Дзеркальна шафа - відмінний варіант для невеликої квартири. Вона візуально розширить простір, заодно і безпосередні функції виконає.

Взагалі ж, універсальна порада для власників квартир зі скромними розмірами - вибирати сучасні, якісні, компактні меблі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 707 | Додав: admin | Теги: приміщення, Меблі, м'які, невелике | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]