11:30
Українці масово скуповують нерухомість у Греції, росіяни "кинули око" на острови

Рівень продажів нерухомості на островах в Егейському, Іонічному та Середземному морях Греції зріс щонайменше у півтора разу завдяки інвестиціям, вкладеним у регіон громадянами України. Про це заявили в Грецькій асоціації ріелторів, передає "ГолосUA".

За словами експертів організації, заможні українці все частіше стають власниками місцевого елітного житла, оскільки останнім часом через важке економічне становище Греції ціни на нього досягли мінімальної позначки.

"Як правило, особливу популярність у покупця з України здобули острови Тасос, Хіос і Міконос. Крім того, відзначено зростання продажу котеджів і бунгало на Криті та інших улюблених місцях відпочинку туристів з України та Росії", - зазначив представник асоціації Спірос Думіс.

Що цікаво, відносно заможні росіяни, які вже стали власниками декількох туристичних комплексів на Східному узбережжі Греції, сьогодні вже цікавляться купівлею цілих островів архіпелагу.

Раніше грецький уряд санкціонував процедуру придбання своїх найкращих острівних територій іноземцями. Цей крок пояснюється затяжними фінансовими проблемами країни.




За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Переглядів: 2110 | Додав: adminA | Теги: Хіос і Міконос, острови Тасос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]