03:08
В Індіані виставлено на продаж будинок дитинства Курта Воннегута. А Білл Гейтс купив конеферму з іподромом

Будинок, в якому провів своє дитинство культовий американський письменник Курт Воннегут, виставлений на продаж за 899 тисяч доларів.

Колишнє житло автора "Бійні номер п'ять" в місті Індіанаполіс (столиця штату Індіана) являє собою першокласну будівля з чотирма спальнями. Нинішні власники купили споруду в 2008 році, причому тоді вони навіть не підозрювали про зв'язок будинку з ім'ям письменника.

Будинок площею 548 квадратних метрів був побудований батьком Воннегута, який був архітектором. Він разом зі своєю дружиною Едіт і трьома дітьми, включаючи маленького Курта, в'їхав в цю будівлю в 1923 році.

За часів Великої Депресії справи у сім'ї Воннегут йшли не дуже добре, тому в 1930 році їм довелося продати цей будинок і переїхати в менше за розміром житло.

Справжні власники пробували продати будівлю декільком університетам та фондам, включаючи Меморіальну бібліотеку імені Курта Воннегута. Проте охочих серед них не знайшлося. Тому вони розмістили оголошення про продаж будинку приватним особам.

Білл Гейтс купив конеферму з іподромом, але без коней

Білл Гейтс придбав конеферму, відому як ранчо Paseana, площею 93 гектара в Каліфорнії за 18 млн доларів, пише газета The Wall Street Journal. Як уточнює видання, угода була закрита в середині вересня. Представник співзасновника Microsoft підтвердив газеті покупку.

Маєток знаходиться приблизно в 20 хвилинах їзди на північ від Сан-Дієго. На території площею 228 акрів (93 га) розташовується іподром, гостьовий будинок і офіс, а також оливковий сад, п'ять стаєнь і будинок ветеринара.

У повідомленні також йдеться, що на конефермі раніше розводили чистокровних коней, але в 2013 році вона була закрита і в даний час ні одного коня в стайнях немає.

Конеферма, згідно з інформацією газети, була вперше виставлена на продаж кілька років тому за ціною близько 30 млн доларів, пізніше вартість була знижена до 24,9 млн доларів. За цей час було отримано багато пропозицій про покупку, але власниця маєтку, "гуру зі схуднення" Дженні Крейг, шукала покупця, який буде займатися саме розведенням коней.

Нагадаємо, що кінним спортом захоплюється 18-річна дочка Гейтса Дженніфер, так що, дуже можливо, нова покупка зроблена саме заради неї.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1454 | Додав: abel | Теги: Білл Гейтс, Paseana, Курт Воннегут | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]