19:26
Ванни і душові кабіни: поради щодо вибору

Якщо ви вирішили, що у вашій оселі повинні бути не тільки ванни, але і душові кабіни, тоді звертаємо вашу увагу, що все це можна вигідно придбати онлайн. У той же час, вибираючи душові кабіни, варто пам'ятати про декілька нюансів.

Асортимент душових кабін зараз надзвичайно багатий. Завжди знайдеться виріб, що відповідає практично будь-якому смаку. Можна вибрати виріб, що виконує не лише одну (душ), а відразу декілька функцій, так звану багатофункціональну душову кабіну. Вона може поєднувати в собі функції гідромасажу, душу і "лазні", наприклад. Відмінною особливістю душових кабін з "лазнею" є наявність купола. Висота подібних закритих кабін коливається в межах 2,1 - 2,4 метра, тому людям дуже високого зросту слід взяти до уваги дану особливість.

Ще один важливий момент, який необхідно враховувати при виборі кабіни, - отвір для випуску пари може розташовуватися як вгорі, так і внизу кабіни. У першому випадку існує ризик опіку верхньої частини голови, у другому - опіку ніг. Зі зрозумілих причин, в кабінах, наділених функцією лазні потрібно бути обережним, адже не дарма говорить народна мудрість: "береженого Бог береже".

Також закриті куполом кабіни можуть бути оснащені такими функціями, як:

  • аромотерапія (в задню стінку кабіни монтується спеціальний дозатор, в який наливається ароматична речовина, воно крапельно додається в пар і кабіна наповнюється ароматом);
  • звукотерапія (кабіна зі стереосистемою, тобто під час водних процедур ви можете насолодиться звуком прибою або співом птахів);
  • хромотерапія (в стелі кабіни встановлюються джерела світла, при цьому різні кольори надають емоційний вплив на людину, що перебуває в кабіні).

Пильної уваги також заслуговують душові кабіни, суміщені з ваннами. До речі, гарні подібні конструкції ще й тим, що поєднують в собі переваги як душових кабін, так і гідромасажних ванн. Ці вироби далеко не завжди володіють значними розмірами, часом за площею вони не перевищують звичайну ванну.

Дуже важливе питання, яке повинен задати собі кожен, перш ніж купити багатофункціональну душову кабіну: "А чи вистачить тиску води для нормального функціонування такої кабіни?". Справа в тому, що не завжди такі от багатофункціональні пристрої розраховані на наш тиск води, і тоді маючи в побуті кабіну, наділену всіма функціями, ви зможете використовувати тільки душ. Погодьтеся, не має сенсу в цьому випадку витрачати зайві гроші, за тієї умови, що зайвими вони ніколи не бувають.

І останнє, але важливе питання - якість вашої водопровідної води. Про те, що вона залишає бажати кращого, обізнані, напевно, всі. Тому, якщо ви все ж захочете придбати кабіну, що використовує гідромасаж або ж має парогенератор, дуже відповідально поставтеся до питання очищення води. І тоді, придбана вами душова кабіна, прослужить вам значно довше.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1980 | Додав: abel | Теги: ванни, Душова кабіна, душові, душові кабіни, лазні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]