19:56
Вибір шпалер: поради

В принципі шпалери - смуги паперу, з нанесеним естетичним зображенням. Сьогоднішні варіанти шпалер можуть представляти із себе дивовижні твори декоративного мистецтва. Вони однозначно будуть чудовим рішенням для перетворення площині стін. Сучасне шпалерне виробництво надає різноманіття нових рішень щодо оббивки стін вашого будинку.

Великою поширеністю сьогодні користуються сучасні шпалери, зроблені під фарбування. Такі шпалери припадуть до смаку тим господарям, які обожнює постійні зміни дизайну інтер'єру приміщення. Їх в будь-який час можна кілька разів перефарбувати в якийсь новий відтінок.

Паперові шпалери недорогі. З ними легко працювати. Їх використання абсолютно ніяким чином не впливає пагубного на здоров'я людини. Різноманітні корисні просочення, оригінальні обробки, безмежно збагачують їхній сьогоднішній вибір. А недовговічність лише може надихати скоріше зробити черговий ремонт.

Чудовою стійкістю до впливу сонця і вологи можуть володіти сучасні шпалери вінілового типу. Їхня латексна фарба служить не тільки для привабливості. Вона підсилює міцність і робить малюнки довговічнішими.

Бамбукові шпалери дорожчі паперових але і міцніші. Досить легко працювати з такими шпалерами, крім того, вони чудово знімаються з поверхні стіни. До їх ключовим властивостей відноситься підвищена стійкість до вигоряння від сонця.

Склошпалери є досить вимогливими видами шпалер. Вони в основному використовуються для обклеювання офісних приміщень. Ці шпалери відрізняються гарною надійністю, мають підвищений ступінь захисту і маскування вад. Вони вогнетривкі і вологозахищені, але мають свої вади. Шпалери вимагають професіоналізму при проведенні поклейки.

До більш ексклюзивним варіантів відносяться шпалери, виконані з різними красивими варіантами шовкографії, тисненням, імітаціями. Один рулон цих шпалер може обійтися як кілька рулонів хороших шпалер паперових. Такі шпалери зможуть чудово прикрасити інтер'єр приміщення, подарувавши йому шик гобелена, мармуру, шкіри, та іншого матеріалу. Все це дозволяє навіть гранично прискіпливому клієнту знайти якнайкращу за неперевершеністю і вартістю матеріалу рішення.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1470 | Додав: admin | Теги: вибір шпалер | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]