18:40
Вибираємо підлогові покриття для дому: поради

Будинок - це місце, в якому хочеться відчувати себе комфортно. Затишна обстановка, вдалий дизайн кімнат, красиві і зручні меблі - все це відрізняє справжній будинок від офісу або готелю. Але для повноти картини необхідно гарне підлогове покриття, яке додасть вашому житлу велику привабливість і зручність.

Отже, правильно підібрана підлога - це не тільки зручність, але і ваше здоров'я. Тому перше правило при виборі підлогових покриттів - не поспішати. Прогуляйтеся магазинами, порівняйте ціни і асортимент. Потім визначтеся, яку суму ви маєте намір витратити на підлогу. Враховуючи, що термін служби підлогових покриттів - кілька десятків років і міняти часто ви його не будете, то варто взяти якісний матеріал (хоча його ціна може здатися високою).

Тепер необхідно вирішити, чи буде у вас єдине полотно у всій квартирі, або в кожну кімнату покриття буде вибиратися індивідуально. Другий варіант кращий, тому що можна вибирати матеріал, виходячи з місця укладання. Наприклад, в передпокої і на кухні варто постелити ламінований паркет або керамічну плитку. Вони володіють великою зносостійкістю, витримують постійні зовнішні впливи. Для вітальні і залу підійде паркет або паркетна дошка, переважніше з натуральних матеріалів. Це не дешево, але вигідно підкреслить стиль інтер'єру і статус господарів. Варто дізнатися докладніше про властивості матеріалу, з якого виготовлено підлогове покриття.

Важливо зауважити, що є породи дерева, які негативно реагують на підвищену вологість або різкі перепади температури. Глянсове або матове покриття вибрати для паркетних дощок - це потрібно вирішувати, ґрунтуючись на призначення кімнати. Матове покриття менше схильне до пошкоджень від фізичних дій (не видні дрібні подряпини), дошка виглядає натуральніше. Логічно, що колір підлоги повинен поєднуватися з кольором стін, обробкою кімнати, або контрастувати. Це не повний список нюансів, які потрібно знати, при виборі підлогових покриттів. Краще звернутися до консультантів, або знайти інформацію в Інтернеті. Це дозволить вам підібрати найкращий матеріал для підлогового покриття і насолоджуватися бездоганною підлогою протягом довгих років.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 2819 | Додав: abel | Теги: вибір підлоги, підлогове покриття для дому, вибираємо підлогові покриття для до, стиль інтер'єру, Підлога | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]