11:18
Вибираємо стиль для інтер'єру

Плануючи зробити ремонт в приміщенні, ми неодмінно замислюємося, в якому ж стилі ми хотіли б його бачити. Варіантів дизайну дуже багато, але всі вони, так чи інакше, зводяться до якогось модного напрямку. Розглянемо найпопулярніші з них.

1. Ніжний, урочистий і елегантний стиль класицизм підійде тим, хто цінує розкіш і затишок. Характерні риси: пастельні відтінки, ліпнина, квіткові мотиви, дерев'яні меблі і дорогий текстиль.

2. Крісла-мішки на підлозі, металеві меблі, потерті стіни .... Таке облаштування кімнати може нагадати майстерню або гаражне приміщення, але це теж окремий і досить популярний стиль під назвою техно. Він простий, але дуже функціональний. Для нього характерні строгі форми, не яскраві кольори. Для такого стилю дуже зручно замовити оригінальне крісло мішок з доставкою на ресурсі sanchobag.com.ua.

3. Стиль кантрі. Тут використовують натуральні матеріали - необрізні дошки, камінь, кераміка. Зазвичай в інтер'єрі маса живих квітів, м'яких килимків. Кольори - кремові, бежеві, коричневі.

4. Якщо вам подобається виділятися, бути в центрі уваги і інтер'єр хочеться побудувати на поєднанні речей, які абсолютно не підходять одна до одної, то до ваших послуг новітній стиль кітч.

5. Дуже популярний мінімалізм. Цей стиль підходить тим, хто цінує функціональність, простоту, якість. Він не сприймає химерності, все в ньому просто, але, ні в якому разі, не дешево.

6. Дуже полюбився багатьом східний стиль. Для нього характерна кераміка, мозаїка на стінах, дерев'яні меблі. Традиційні шафи і дивани поступаються місцем нішах і невеликим м'яким крамничках. Основні кольори: коричневий, бежевий, зелений.

7. Якщо хочеться яскравий сучасний інтер'єр, тоді варто придивитися до стилю авангард. Його основа - контрастні відтінки, яскраві елементи, ультрасучасні матеріали, суворі меблі. Переважаючі кольори: чорний, білий, червоний, коричневий. Перевага віддається контрастам, наприклад поєднанню теплих і холодних відтінків.

8. Хай-тек підійде для тих, хто любить просту геометрію у всьому. Ніякого декору, всі поверхні гладкі, рівні, однотонні, блискучі. Все виглядає просто, але всередині прихована функціональність. Характерні кольори: білий, чорний, коричневий, сірий.

9. Не можете вибрати один стиль? Не страшно, можна поєднати кілька! І це буде називатися еклектика. У такому стилі поєднується мінімалізм і авангард, бароко і класицизм.

10. Останнім часом дуже популярні стали японські мотиви в інтер'єрі. Відмінними рисами японського стилю є велика кількість різних статуеток, фігурок, текстилю, перегородок, ваз.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1262 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]