17:58
Водно-дисперсійні матеріали: властивості і використання

Всі водно-дисперсійні матеріали можуть відрізнятися сполучними елементами, вони будуть впливати і на вартість товару, його сферу застосування і якість. Сьогодні ми можемо застосовувати ті будматеріали, які створюються на основі речовин, розчинних у воді. Це водно-дисперсійні матеріали.

Всі вони розрізняються сполучними елементами. Матеріали на основі ПВА недорогі, тільки їм заборонено контактувати з водою. З матеріалу виходить створити хороший клей, а сама речовина може з часом пожовтіти. Подібна продукція широкого застосування отримати не змогла.

Бутадієнстирольна дисперсія присутня у всіх водостійких клейових матеріалах. Вони можуть створювати глуху плівку, не відрізняються світлостійкістю. Подібні суміші коштують дешево, тільки можуть використовуватися всередині приміщень і будівель.

Стіролакрілатні дисперсії відрізняються своєю універсальністю. Вони мають високе зчеплення з тим матеріалом, який обробляється, також у дисперсії висока світлостійкість, а ще на неї не впливають атмосферні опади. Здатність до створення паропроникаючого пористого покриття, яке може зміцнити пористу структуру, такі матеріали виділяє в окремий ряд. Вони будуть коштувати більше, тільки от і якості теж кращі.

"Родич" стіролакрилатних дисперсій - це акрилові дисперсії. Вони відрізняються вартістю, мають більш високу стійкість до впливу сонячних випромінювань, жорсткі. Це добра основа для фасадних фарб, захисних покриттів, деяких матеріалів.

Верстатні дисперсії вважаються поки новинкою. Вони поєднують в собі властивості акрилатних, акрилових основ. Якщо розглядати властивості акрилової фарби, то вона довговічна, не виділяє токсинів, наноситься валиком, пензлем, фарборозпилювачем. Також фарба очищається без проблем вологою губкою.

У будівництві практично завжди використовуються акрилові водно-дисперсійні матеріали. Вони надійні і прості у використанні, якісні.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1607 | Додав: admin | Теги: водно дисперсійні матеріали | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]