13:00
Воронезький дорожник, у якого в гаражі знайшли 140 мільйонів, дарував своїм дітям розкішні особняки


Глава Автодорожного управління уряду Воронезької області Олександр Трубніков, якого затримали у власному кабінеті після отримання хабара на 1,25 мільйона рублів і у якого були вилучені 140 мільйонів рублів, що зберігалися у будинку в мішках і коробках, схоже, знав толк і в інвестиціях в нерухомість. У його родичів виявилося декілька відмінних особняків.

Так, у Трубнікова-молодшого, Романа, який працює в поліції, виявився будинок у приватному секторі на півночі Воронежа. Котедж "скромного даішника" - один з найбагатших на вулиці, пише "Комсомольська правда". Два поверхи, веранда, гараж з іномарками, інфрачервона камера нічного бачення, по периметру освітлення з датчиками руху.

Побудовано будинок на місці напіврозваленої халупи. Колишня господиня ділянки розповіла, що після смерті її брата-алкоголіка вона продала ділянку Трубникову-старшому в квітні 2004-го за 30 тисяч доларів. Записали покупку на його дружину. Нові господарі руїну знесли і за пару років побудували на її місці нинішній особняк. Судячи з цінами на місцевому ринку нерухомості, сьогодні він коштує не менше 10 мільйонів рублів.

І це не єдиний будинок Трубнікова-молодшого. У 2012-му він побудував котедж в Липецькій області, розповіли газеті місцеві. Другий будинок - це двоповерховий особняк з білої цегли з модним черепичним дахом, супутниковою антеною, кондиціонерами і літньою верандою, за розмірами схожою на автовокзал. Вся це пишність на мальовничому березі Дону оточена неприступним парканом. На території розміром під гектар посаджені молоді ялинки. Як з'ясувала "КП", за розташований поблизу схожий особняк господарі просять 4300000. Якщо виходити з цієї цифри і зарплати даішника в 40 тисяч, то для покупки такої нерухомості відкладати цю саму зарплату довелося б рівно 9 років, якщо не їсти і не пити, зазначає газета.

А ось сестрі Романа Маргариті і відкладати нічого не треба: батько років п'ять тому купив їй двоповерховий будинок. Вона, шкільний психолог, проживає в ньому разом з чоловіком - колишнім головою сільради Хлевноє в Липецькій області.

Сам Трубників-старший іноді жив у будинку, записаному на дружину, під Липецьком, де і знайшли мішки з мільйонами. Але в основному проводив час у воронезькій квартирі. Їх у нього чотири згідно з декларацією, плюс у дружини ще дві.

Втім, найближчим часом все це чиновнику-таємному мільйонерові навряд чи знадобиться: він чекає суду за статтею про шахрайство, за якою його можуть посадити на 10 років.

Як раніше зазначала преса, воронезька дорожня профспілка почала висловлювати невдоволення Трубніковим ще як мінімум рік тому. У вересні 2012 року на порталі поліпшення ділового клімату Воронезької області з'явився відкритий лист, підписаний "дорожниками Воронежа та області". У ньому автори заявляли про відкати, які вимагав Трубніков, монополізації сфери продажу будматеріалів і просили главу регіону розібратися.

Відомство Трубнікова відповіло дорожникам тут же: скарга - це реакція погано працюючих підприємств на боротьбу команди Трубнікова за якість, і подібних провокацій взагалі давно чекали. А контрольне управління уряду області, якому губернатор доручив розібратися в ситуації, відзвітувало, що все перевірили, але нічого не знайшли.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1574 | Додав: adminA | Теги: розкішні особняки, Воронезький дорожник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]