16:50
Впоміч туристу: РФ вводить безвізовий транзит, а clubrent.biz пропонує вигідну оренду квартир у Львіві подобово
Російська влада плану є дозволити транзитним туристам з 20 країн прибувати на територію країни без віз. Правда, перебувати в Росії їм можна буде лише 72 години, і необхідно виконати деякі умови. Головна умова - у туристів повинен бути квиток російської авіакомпанії. Один лише "Аерофлот" зможе заробити на цьому 30 млрд. А ось, якщо вам більше до душі відвідування столиці Галичини, тоді радимо не забувати, що оренда квартир Львів подобово за самою вигідною ціною доступна на сайті clubrent.biz.

У той же час, як повідомляють російські ЗМІ, поправки до законодавства ініціювало Міністерство культури РФ. Там сподіваються, що цей захід допоможе збільшити приплив туристів в країну на 60%.


Транзитну візу може отримати іноземний громадянин, що купив квиток однієї з російських компаній і приземлився в одному з 11 міжнародних аеропортів. Крім Москви й Петербурга, до списку входять аеропорти Казані, Новосибірська, Єкатеринбурга, Сочі і Калінінграда.


Без візи на російській території протягом трьох днів зможуть перебувати, зокрема, жителі США, Канади, Франції, Великобританії, Греції та Австралії. Також безвізовим перебуванням можуть скористатися Китай, Японія, Сінгапур і Південна Корея.


"Аерофлот " отримає 30 млрд рублів


Введення безвізового в'їзду до Росії здатне принести російській економіці десятки мільярдів рублів щорічних доходів, йдеться в пояснювальній записці до законопроекту. Вигоду тільки для "Аерофлоту", найбільшої російської авіакомпанії, чиновники оцінили в 30 млрд рублів додаткової виручки. За весь 2012 рік компанія отримала 178 млрд рублів.


За даними Мінкульту, витрати іноземного туриста складають як мінімум 500 євро на день і не менше 1,5 тисячі євро за весь період перебування в країні, тому влада РФ також чекає зростання доходів туристської галузі та її суміжників. На цьому можна заробити від 3,6 млрд до 5,4 млрд рублів щорічно.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1775 | Додав: admin | Теги: оренда квартир львів подобово | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]