16:43
Зневірені мешканці Одинцово просять Жерара Депардьє врятувати їх від гніту забудовника та місцевої влади


Жителі самого проблемного мікрорайону Одинцово - Нова Трьохгорка, яку в народі давно охрестили "Житлово-комунальним пеклом", - вже зневірилися достукатися до влади. Тому вони написали відкритий лист новому росіянину Жерару Депардьє, сподіваючись на його "широку душу" і близькі зв'язки з самою верхівкою керівництва країни, розповідає газета "Нові вісті".

"Дорогий Жерар! - Пишуть мешканці Нової Трьохгорки (лист складено по-російськи і по-французьки). - Звертаємося до Вас як до людини широкої душі і нашого новоявленого співвітчизника від імені тисяч жителів потопаючого в гігантських проблемах району" Нова Трьохгорка "з величезним проханням . Незважаючи на наші величезні зусилля, місцева влада не вважає за потрібне або не хоче захищати наші інтереси! Наш район і його жителі (молоді сім'ї з малими дітьми, пенсіонери, вчені, військові) знаходяться під безконтрольною владою забудовника СУ-155 і бездіяльністю місцевої адміністрації, як Ваше рідне Шатура знаходилося під окупацією німецьких загарбників під час Другої світової війни. І це в 21-му столітті! "

Мешканці району великого міста в ближньому Підмосков'ї, що знаходиться всього в 500 метрах від іннограда "Сколково", повідомляють акторові, що Нова Трьохгорка доведена до такого стану, що люди не живуть, а страждають і "навіть гинуть і отримують серйозні каліцтва (через пожежі , від рук сотень нелегалів, через хвороби і напади, пов'язані з відсутністю закладів охорони здоров'я) ".

Проблеми району перераховано в листі, текст якого публікує "Одінцово.Інфо", стисло, але ємко: "Недобудовані будинки, в які заселяють людей. Жахлива ущільнювальна забудова району. Тотальна відсутність парковок і паркінгів у районі. Постійні проблеми з опаленням, гарячим і холодним водопостачанням. Регулярні прориви каналізації, і її огидна робота. Абсолютна відсутність закладів охорони здоров'я. Критична ситуація з дитячими садками і школами. слаборозвинені транспортне сполучення і відсутність під'їзних доріг в район. Повна відсутність маршрутів громадського транспорту. Через відсутність контролю дії забудовника з боку влади і "завислої в повітрі" території району, не переданої на баланс місту Одинцово, постійний наплив в район нелегалів і кримінальних елементів ".

До Депардьє жителі Нової Трьохгорки звернулися, коли вже зовсім втратили надію на місцеву владу. Спочатку вони "неодноразово писали у всілякі інстанції, органи державної та виконавчої влади, конкретним посадовим особам". "Але скрізь нам відповідають одне й те ж: розбирайтеся із забудовником СУ-155, зараз він вирішує, що і як у вашому районі буде, так як він його будує", - пояснюється в листі.

З цього люди роблять природний висновок: "У власній країні ми нікому не потрібні, і ніхто нам не хоче допомагати!" Вони просять Депардьє донести їх крик про допомогу до президента Росії Володимира Путіна і губернатора Московської області Андрія Воробйова.

"Нехай приїдуть і побачать все на власні очі, поговорять з людьми, допоможуть нам. Ми ж люди, а не сміття! Ми хочемо жити в нашому районі зі своїми сім'ями і дітьми в людських умовах!"

Про те, що Нова Трьохгорка є одним з найбільш проблемних районів Підмосков'я, говориться вже давно. Споруджуваний район Одинцово спіткали, здається, всі можливі проблеми новобудов: серйозні затримки здачі будинків, перебої з електрикою, багатомісячна відсутність водопостачання та опалення, відсутність самої необхідної інфраструктури, транспортний колапс - неможливість дістатися до району і виїхати з нього через намертво забиті дороги. До цього приплюсувати ексклюзивні скандали - наприклад, з неузгодженим переплануванням квартир. У більшості проблем Нової Трьохгорки вбачається вина забудовника і його, ймовірно, повна безкарність, так як проблеми не вирішуються роками.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1601 | Додав: adminA | Теги: Підмосков'я, Нова Трьохгорка, Одинцово | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]