11:41
Зручно облаштовуємо кожну кімнату в будинку

Умовно кухня ділиться на дві зони - робочу і обідню. Ідеальним рішенням, звичайно, буде повісити над кожною зоною свою люстру з необхідним освітленням, розділивши таким чином світло, але це можливо тільки в великій кухні. У маленьких кухнях доведеться задовольнятися одним джерелом освітлення.

Робочу зону кухні краще висвітлити яскравим світлом. Але слід пам'ятати, що люстра на кухні може накопичувати на своїй поверхні велику кількість забруднень, таких як пари води і бризки жиру.

Щоб все в будинку було зручно і корисно, необхідно гарненько все продумати. Не варто встановлювати зайві предмети. Хорошим варіантом для сну, будуть ортопедичні грати - це необхідний елемент комфортного життя. Здоровий сон - гарантія успіху. Після міцного сну, вам і працювати хочеться, і настрій є.

Установка потужної витяжки

Навіть дуже потужна витяжка не забезпечує повне видалення забруднених парів від плити, тому не варто купувати люстру з зайвими конструктивними деталями, а так само з абажуром з пластику, скла, тканини. Часто освітленням служать галогенні світильники в витяжці, однак, накопичення на них жиру з одного боку і його подальше пригорання може привести до знищення лампочок від різкої зміни температури.

Для універсального вирішення проблеми хорошого освітлення робочої зони будь-якої кухні можна компактно розмістити невеликі світлодіодні або люмінесцентні світильники з низькою температурою розжарювання освітлювальних елементів і зі споживанням енергії 12V. Столову зону кухні рекомендується освітлювати у відповідності зі своїми смаками, фантазією і загальним стилем інтер'єру.

Сучасний вибір люстр для кухні величезний, і завжди можна підібрати варіант, який відповідає саме Вашим смаком. Однак, люстру на кухню зі звичайними стелями бажано вибирати все-таки стельову, а для високих стель можна і підвісну.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1227 | Додав: admin | Теги: Кімната | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]