16:05
Через півроку після "Супершторму" Сенді: десятки тисяч жителів не можуть повернутися у свої будинки. ВІДЕО


Конгрес США цього року схвалив виділення понад 60 мільярдів доларів у фонди допомоги з відновлення Східного узбережжя, на яке в жовтні минулого року обрушився "Супершторм" Сенді. Через півроку, після того як стихія спустошила берегову лінію штату Нью-Джерсі, помітні результати виконаної роботи з відновлення, але до завершення робіт ще рано.

Влада штату опублікували добірку фотографій, на яких відображено, як виглядали різні об'єкти відразу після урагану і в якому вони вигляді на сьогоднішній день.

Тим часом десятки тисяч людей, чиї будинки були зруйновані, як і раніше залишаються бездомними, повідомляє Time. Отримуючи страхові виплати, які повинні збільшуватися на чверть протягом наступних чотирьох років, багато жителів Нью-Джерсі планують переїхати подалі від берега - на височину. Сенді, схоже, надовго змінить демографію таких малих прибережних міст, як Сі Брайт, число мешканців якого скоротилося з 1400 до 500. Мантолокінг нещодавно відкрив відремонтоване поштове відділення, але в містечко поки повернулося лише 40 осіб з приблизно трьох сотень його жителів.

Супершторм приніс Нью-Джерсі збиток на 65 мільярдів доларів і забрав життя 159 людей. На цьому тижні губернатор Кріс Крісті оголосив про виплату одноразової субсидії на 1,8 мільярда доларів, які могли б допомогти приблизно 26,000 домовласників, більше ніж 5,000 наймачів житла та 10,000 фірм - які найбільше потребують підтримки для відновлення майна або переселення. 39 тисяч осіб з 161 тисячі, чиє житло постраждало від шторму, за фактом досі залишаються бездомними і намагаються вибити від страхових компаній і влади належні їм компенсації.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1746 | Додав: adminA | Теги: Супершторм Сенді | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]