15:06
Голова корпорації Oracle продає свій розкішний маєток на озері Тахо
Голова корпорації Oracle Ларрі Еллісон вирішив продати маєток на східному березі озера Тахо в штаті Невада (США) за 28,5 мільйона доларів.

Еллісон спочатку розглядав маєток, який знаходиться в містечку Гленбрук, в якості своєї основної резиденції в районі Тахо, однак пізніше у нього з'явився шанс побудувати будинок на північному березі озера - його зведення буде завершено в цьому році - і тепер він продає нерухомість в Гленбруці, повідомляє американське видання The Wall Street Journal.

Виставлений на продаж маєток, розташований на земельній ділянці площею один гектар, включає головний будинок площею 860 квадратних метрів з шістьма спальнями, вісьмома ванними, дві з яких представляють собою японські дерев'яні лазні, спортзалом, бібліотекою та сауною.

Поруч з головним будинком знаходиться гостьовий будиночок площею 120 квадратних метрів і будиночок на березі озера площею 270 квадратних метрів, наголошується в матеріалах видання. У маєтку є свій приватний пляж, два пірса, плавучий док і скеля-хвилеріз.

Еллісон купив головний будинок і частину землі в 2006 році, заплативши 11,7 мільйона доларів. Потім він витратив ще 3,3 мільйона доларів на придбання двох додаткових ділянок, уточнює газета.

Лоуренс Джозеф Еллісон народився в 1944 році. Він є співзасновником і головою корпорації Oracle, одного з найбільших у світі розробників програмного забезпечення для організацій і компаній. У 2013 році Еллісон зайняв 5-е місце у рейтингу мільярдерів Forbes зі статком у 43 мільярдів доларів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1633 | Додав: abel | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]