17:55
Італійці несподівано виявили у себе Путіна: повечеряв в тосканському ресторані і зняв на літо віллу


 

Президент Росії Володимир Путін увечері 1 квітня - в день Пасхального понеділка за католицьким календарем, або в День дурнів - за світським, - інкогніто відвідав знаменитий ресторан в Порто Ерколе на тосканському узбережжі, стверджує італійська газета Il Messaggero. За даними видання, раніше Путін прибув до Риму на приватному літаку, а потім відправився на віллу Фельтрінеллі, яку вирішив зняти на літо.

Як розповідає Il Messaggero, в ресторані російський президент з'явився зовсім несподівано під кінець дня, коли офіціанти вже совали стільці і один з власників закладу, Луїджі Соларі, збирався закривати двері. Спочатку в ресторан зайшов якийсь представницький чоловік, переконав шеф-кухаря приготувати понаднормову вишукану вечерю для спеціального гостя, який хотів би зберігати строгу конфіденційність.

В кепці з козирком

Трохи пізніше підкотив Mercedes з таємничим відвідувачем. Їм, за даними газети, виявився Володимир Путін, якого супроводжував секретар.

Путін був одягнений у синю куртку пілота та кепку з козирком, пише Il Messaggero. Главу Росії кухар порадував наспіх приготованим салатом із кальмарів і креветками-гриль з пляшкою шардоне за 180 євро. На десерт йому принесли шоколадний торт. Зовні весь цей час чергували дві машини з охоронцями.

Однак скромна вечеря в італійському ресторані - не головна мета секретного візиту Путіна. За даними Il Messaggero, він приїжджав домовлятися про літній відпочинок в розкішному маєтку, придбаному в кінці 2012 року російським мільярдером Германом Ханом.

Путіну довелося б освоїти телепортацію між Італією та Будинком КВН

Правда, тут є деяка накладка по датах. З матеріалу газети можна зрозуміти, що Путін прилетів у римський аеропорт "Чампіно" напередодні вечері в ресторані - 31 березня і переночував в готелі на площі Трініта дей Монті, а в Тоскану прибув 1 квітня. Але, за даними російської преси, вдень 1 квітня Путін був присутній на відкритті нового Будинку КВН в Мар'їному гаю в Москві.

Але, якщо бути до кінця об'єктивним, гіпотезу про двійників Путіна вчені поки не спростували.

Кому належить "вілла Путіна"

Як повідомлялося в серпні минулого року, акціонер "Альфа-Груп" і виконавчий директор однієї з найбільших нафтових компаній Росії ТНК-BP Герман Хан за 18 мільйонів доларів викупив особняк Villa Feltrinelli Cacciarella у його попереднього власника - підприємця Стефано Рікуччі, який також відомий як партнер екс-прем'єра Італії Сільвіо Берлусконі в сфері нерухомості.

Вілла була побудована Карло Фельтрінеллі в 1940 році. Площа маєтку складає 10,5 гектара, в розпорядженні господаря вілли приватний пляж і причал, а також майданчик для вертольота і укриття на випадок повітряної атаки. У самому будинку розташовано 34 кімнати.

Додамо, що раніше італійська преса не раз писала, ніби - то мальовнича Тоскана полюбилася сімейству Путіних.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2155 | Додав: adminA | Теги: Villa Feltrinelli Cacciarella, тоскана | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]