18:50
Як написати оголошення про здачу житла, щоб воно не відлякувало і не нагадувало "філія сайту знайомств"
Кожне 20-е оголошення про продаж або здавання під найм нерухомості в Москві орієнтовано на покупців і орендарів чоловічої статі, підрахували ріелтори.

За їхніми даними, такого роду оголошення складають близько 5% від загального обсягу, і більшість, звичайно, доводиться на рубрику "оренда кімнат". Експерти це пояснюють тим, що люди зазвичай здають кімнати у власній квартирі "не від хорошого життя" і прагнуть підібрати гідного і платоспроможного орендаря. Іноді такі оголошення виглядають як "філія сайту знайомств".

При цьому експерти попереджають, що занадто ретельне перерахування умов, яким повинен відповідати потенційний орендар чи покупець, у підсумку може відлякати відповідного кандидата, пише РИА "Новости".

Наприклад, оголошення плану "дві сестри 35 і 43 років і їх улюблениці - три кішки екзотичних порід - здадуть на тривалий термін кімнату поряд зі станцією метро" Новогіреєво "інтелігентному чоловікові 45-50 років без шкідливих звичок" навряд чи зацікавить всерйоз гідного квартиронаймача. Швидше за все, на подібний заклик відгукнеться молодий чоловік з претензією на інтелігентність і звичкою іноді жити за чужий рахунок. За підрахунками аналітиків, такого роду оголошення тримаються в базах в два - три рази довше звичайних.

Крім жінок, які прагнуть здати в оренду частину квартири, відзначають фахівці, іноді оголошення з обіцянкою знижки представникам сильної статі, який відслужив в армії, дають і забудовники, особливо перед 23 лютого. Нехай бонус і становитиме всього 3% від вартості нерухомості, але будь-якому чоловікові приємно, що цей важливий факт у його біографії дає йому право на знижки при покупці квартири. Число заходів потенційних покупців на подібні оголошення в 2-3 рази вище звичайного.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2489 | Додав: adminA | Теги: здача житла | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]