16:44
Мільярдер, який пообіцяв $ 65 млн чоловікові, який одружиться на його дочці-лесбіянці, додав до посагу палац


Гонконгський плейбой і мільярдер Сесіл Чжао Цзе-цзунг, який пообіцяв у придане 65 мільйонів доларів будь-якому чоловіку, який зміг би одружити на собі його дочку-лесбіянку, продемонстрував ще один потенційний подарунок - розкішний особняк.

Хоча магнат, за даними The Daily Mail, вже пом'якшив свою спочатку непримиренну позицію, заявивши, що його 33-річна дочка Гігі Чжао сама вправі вирішувати, з ким хоче бути, він все ж сподівається, що рано чи пізно вона вийде заміж і народить йому онуків.

76-річний мільярдер запросив журналістів з The Financial Times в "Будинок щастя" на заході Гонконгу, щоб показати, де його спадкоємці могли б жити. Сам Чжао називає цей чотириповерховий палац "помірно розкішним".

У вітальні будинку - скляні стіни, через які відкривається неймовірний вид на затоку, стоїть антикварний рояль і пара дорогих скульптур модерніста Анхеля Ботельо. У центрі залу зі стелі звисає виготовлена ​​на замовлення подвійна люстра. Кімнати прикрашають європейські старовинні меблі, контрастуючи з буддистським орнаментом і китайської керамікою.

Однак Гіги, яка в минулому році взяла шлюб в Парижі  зі своєю подругою Сін Еав, навряд чи спокуситься на такі подарунки. Гігі в даний час - директор девелоперського холдингу батька Cheuk Nang і навіть управляє модельним агентством. Довгий час вона вважалася природним спадкоємцем ділової імперії батька, однак через те, що тепер не ясно, чи подарує  Гігі йому спадкоємців, бізнес, швидше за все, буде переданий одному з синів.

Містер Чжао, у якого за власним зізнанням було близько 10000 коханок, говорить, що його більше турбує відсутність онуків, ніж те, з ким стоїть у відносинах його дочка. Сама Гігі говорить, що зараз щаслива і нічого в своєму особистому житті змінювати не планує. При цьому на батька вона не сердиться, пояснюючи його поведінку тим, що він хоче, щоб їй було ще краще.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 1792 | Додав: adminA | Теги: палац, дочці-лесбіянці | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]