18:18
Мільярдер Владислав Доронін побудував для Наомі Кемпбелл особняк на Рубльовці у вигляді космічного корабля

Если вы хотите купить квартиру в Киеве недорого и быстро, тогда мы советуем вам специализированный сайт sofia-kiev.com.ua. Собственно говоря, благодаря специализированному порталу sofia-kiev.com.ua вы всегда можете без проблем купить квартиру в Киеве недорого.


Мільярдер Владислав Доронін побудував для Наомі Кемпбелл особняк на Рубльовці у вигляді космічного корабля
Російський мільярдер, голова ради директорів компанії Capital Group Владислав Доронін, який прибув до Москви на презентацію свого проекту - вежі під назвою "Око" в "Москва-Сіті", побудував для своєї коханої Наомі Кемпбелл футуристичний особняк на Рубльово-Успенському шосе у вигляді космічного корабля.

Космобудинок, який спроектувала знаменитий британський архітектор арабського походження Заха Хаді, підприємець планує подарувати знаменитій британській моделі, коли вони стануть подружжям.

Будинок під назвою Capital Hill Residence площею більше 2,5 тисяч квадратних метрів складається їз двох веж висотою 22 метри і виконаний в ЕкоСтіль - суміші сучасних технологій з природними формами. Особняк в білих тонах стоїть посеред соснового бору на віддалі від інших будинків.

Як повідомляє "КП", планування будинку виконане з розмахом. У підвалі розмістяться фінська сауна, хамам і російська лазня. По сусідству - величезний зал для занять фітнесом. У підвалі також розташовується гостьова кімната. Рівнем вище - зал для прийому гостей, критий басейн, їдальня і кухня. У будинку передбачені дві дитячі кімнати. Внутрішнє оздоблення особняка виконано в ЕкоСтиль. Архітектор явно надихнувся творчістю легендарного барселонського архітектора Антоніо Гауді - той також не визнавав прямих ліній і любив використовувати в обробці приміщень дерево і скло.

Цікаво, що Заха Хадід не спеціалізується на будівництві приватного житла, і футуристичний особняк російського бізнесмена для неї - перший досвід. На її рахунку кілька гучних проектів: будівля оперного театру в Гуанчжоу, галерея ROCA, водний центр в Лондоні та багато інших знакових будівель.

Як вважає головний архітектор району "Москва-Сіті" Геннадій Сирота, "зрозуміло, що Доронін хоче виділитися, а архітектор в даному випадку не може встояти перед запропонованим гонораром". На думку Сироти, мова може йти про суму гонорару з шістьма нулями. Втім, інші експерти вважають, що ціна проекту замка може варіюватися в межах кількох тисяч доларів.

На офіційному сайті Захи Хадід представлені ескізи і фотографії як самої будівлі на Рубльовці, так і його внутрішнього оздоблення.

Сама Заха говорить, що активно співпрацює з власником компанії Capital Group Владиславом Дороніним. Крім цього особняка вона спроектувала в 2005 році за замовленням Capital Group житловий комплекс "Мальовнича Тауер" на Живописній вулиці в Москві.

Іменитий архітектор Заха Хадід взагалі досить частий гість в Росії.

У травні 2004 року вона прибула в Петербург на церемонію вручення Пріцкерівської премії, яка відбулася в будівлі Ермітажного театру. Заха стала першою жінкою в світі, яка отримала цю премію.

У тому ж 2004 році Заха виступала з лекцією в Центральному будинку архітектора в Москві.

У 2005 році в рамках виставки "АРХ-Москва" вона провела майстер-клас.

Заха Хадід є членом Міжнародного опікунського комітету зі створення в Москві музею Будинку Мельникова.

Влітку 2008 року вона привозила до столиці Росії свою незвичайну роботу - павільйон Mobile Art - це рекламний хід модного бренду Chanel, що нагадує стиль стьобаної дамської сумочки, але використовуваний як пересувна галерея. Павільйон може служити в якості міні-музею чи галереї для демонстрації художніх робіт.

У тому ж 2008 році архітектурна група Захи Хадід представила в Москві план і опис розвитку території Експоцентру. Проект складався з виставкового центру та двох веж для розміщення гостей.

А що стосується нерухомості, подарованої Дороніним своїй коханій, то серед подібних подарунків у Наомі Кемпбелл вже є пентхаус в Бразилії, в містечку Жарденс, що неподалік від Сан Паоло. Доронін купив його за 18,5 мільйона доларів.

У 2011 році на гроші Дороніна в Туреччині для Наомі була побудована вілла Очі Гора - у формі правого ока єгипетського божества. Будівля, спроектована молодим архітектором з Іспанії Луїсом де Гаррідо, Наомі отримала в подарунок до дня народження.

У Москві у Наомі також є квартира, куплена Дороніним

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 2562 | Додав: adminA | Теги: рублевке, Наоми Кэмпбелл особняк, космического корабля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]