18:54
Риболовлєв хоче знести особняк, куплений у Трампа майже за $ 100 млн, дізналася американська преса


Російський мільярдер Дмитро Риболовлєв, який купив в 2008 році в американського магната Дональда Трампа будинок Maison de l'Amitié в Палм-Біч, Південна Флорида, за рекордні на той момент 95 мільйонів доларів, хоче його тепер знести, повідомляє GossipExtra.com.

За даними видання, на такий несподіваний вчинок Риболовлева змушує цвіль, яка з'явилася в будинку  і масивно утворилася на стінах від вологого приморського клімату. Одне з джерел видання уточнило, що розкішний особняк в колоніальному стилі може бути стертий з лиця землі вже до кінця цього року. Хоча, звичайно, що насправді на думці у загадкового російського олігарха, який з моменту покупки побував у цьому будинку всього пару разів, - невідомо, додає джерело.

Дональд Трамп, який купив цей особняк в 2004 році за 41,4 мільйона доларів у магната Ейба Госмена, два роки його ремонтував, зробивши мармурові підлоги, поставивши куленепробивні вікна, двері з червоного дерева, гігантські вікна в даху і обладнавши справжній танцзал, а також підземний паркінг на 80 автомобілів.

Трамп вже встиг прокоментувати інформацію про "стерпні" плани росіянина, заявивши, що не має нічого проти і що навіть очікував від Риболовлева, що той навряд чи буде трепетно ​​ставитися до свого придбання. Адвокат Риболовлева Джон Крістіенсен відмовився прокоментувати всю цю інформацію.

Нагадаємо, що Maison de l'Amitié - один з об'єктів нерухомості, який намагається відсудити у Риболовлева в процесі довгого і скандального розлучення його екс-дружина Олена. Тому, можливо, ці події якось пов'язані.

Тим часом чутки про марнотратство Риболовлєва мусуються в американській пресі давно. Так, на початку минулого року з'явилася інформація, що дочка Риболовлева, студентка Катерина, збиралася викинути із манхеттенської квартири, яку тато купив їй за 88 мільйонів доларів, меблі вартістю сто тисяч доларів. Правда це чи ні, але Риболовлєву пізніше довелося офіційно спростовувати цю інформацію.

До речі, пару років тому в США був схожий випадок - місцевий мільярдер Девід Теппер зніс свій будинок вартістю 43 мільйони доларів.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1863 | Додав: adminA | Теги: Maison de l'Amitié | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]