13:29
Роналдіньйо здає свій будинок з прислугою в Ріо-де-Жанейро на час ЧС-2014

Знаменитий бразильський футболіст Роналдіньйо став одним з багатьох, хто вирішив заробити на оренді житла в період проведення чемпіонату світу з футболу 2014, який пройде з 12 червня до 13 липня в Бразилії. Роналдіньйо розмістив на порталі Airbnb оголошення про здачу в оренду свого розкішного будинку з п'ятьма спальнями в Ріо-де-Жанейро на період першої половини липня 2014 року. Спортсмен оцінив ніч у своєму будинку в 15 400 доларів.

"Я пропоную свій будинок в Ріо на період першої половини липня, так що ви можете насолодитися проживанням в ньому так само, як я. Кожен, хто мене знає, може сказати, що я люблю розважатися з друзями та людьми по всьому світу. Я обожнюю проводити час з моєю родиною і, звичайно, люблю футбол! Я сподіваюся, що вам сподобається моє житло. Мене не буде в Ріо в цей період, але я залишу всі рекомендації моєї особистої прислуги, яка зможе допомогти вам у будь-який час, коли вам буде потрібно", - йдеться в повідомленні футболіста.

На території недавно побудованого особняка знаходяться сім ванних кімнат, басейн, сауна, кімната для масажу або занять йогою, домашній кінотеатр, сади, тераса, робочий кабінет, гараж на три автомобілі та ігровий майданчик для дітей. Будинок охороняється за допомогою цілодобової системи безпеки.

Якщо в будинку буде жити більше трьох осіб, то за це стягується додаткова плата - 1026 доларів на добу.

Нагадаємо, що 34 -річний Роналдіньйо не потрапив в заявку збірної Бразилії на чемпіонат світу на батьківщині за рішенням тренера Луїса Феліпе Сколарі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1567 | Додав: admin | Теги: роналдіньйо, будинок ріо-де-жанейро | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]