17:39
Що повинні врахувати ті, хто має намір купити квартиру без посередників і зробити в ній ремонт?

Мода встановлює свої канони не тільки щодо нарядів, але і в питанні оформлення житлових приміщень. Тому інтер'єри п'ятирічної давності суттєво відрізняються від обстановки останніх років.

Отже, ви маєте намір купити квартиру без посередників і зробити в ній ремонт. Що потрібно врахувати? Звичайно ж, насамперед, той факт, що сучасні інтер'єри тяжіють до простоти, ґрунтовності, комфорту. Розкіш вже не так актуальна, як ергономічність і екологічність. Наслідком цієї концепції є використання досить дорогих, високоякісних оздоблювальних матеріалів, переважно на натуральній основі.

Як зазначають експерти, бум на натяжні стелі зараз поступово стихає. У будинках з високим достатком знову з'являються білені стелі. Правда, тепер вони прикрашені ліпниною, дзеркальними інкрустаціями та іншими дизайнерськими "фішками", які у світлі ламп виглядають ексклюзивно.

А ось багаторівневі підвісні стелі з гіпсокартону зберегли свою актуальність. За допомогою них дизайнери досягають неймовірних візуальних ефектів - розширення простору, збільшення глибини стелі, зонування приміщення без будь-яких "фізичних" засобів і тому подібне. Особливо добре це "працює" в тих житлових приміщеннях, які служать одночасно їдальнею і кухнею, вітальнею і спальнею, і так далі. Серед найбільш популярних зараз дизайнерських стилів можна виділити хай-тек, мінімалізм, екостиль. Всі ці напрямки не нові, просто-напросто їм надано дещо інший статус, сучасний вигляд.

Модні мінімалістичні інтер'єри орієнтовані на тих, хто не терпить химерності колірного забарвлення і складності форм. Дизайнери розбавили їх лаконічною витонченістю, вишуканістю. Також холодні та уніфіковані інтер'єри стилю хай-тек наповнилися немислимими деталями, виконаними з характерних для цього стилю матеріалів - скла і металу. У модних інтер'єрах екостилю з'явилися навмисно зістарені дерев'яні поверхні.

Сучасні дизайнери не залишили без уваги і стару, добру, всіма улюблену класику. Строгість її пропорцій, лаконічність її ліній, стриманість її колірної гами вони доповнили незвичайними композиційними рішеннями і якісним текстилем.

Слід зазначити, що в рекомендаціях дизайнерів немає категоричності. Вони завжди залишають право вибору того, як оформляти інтер'єр будинку, його власнику.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1320 | Додав: abel | Теги: купити квартиру без посередників, купити квартиру, зробити ремонт в квартирі, зробити ремонт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]