20:21
Стиль кантрі в інтер'єрі будинку і квартири, сільський стиль в інтер'єрі


Стиль кантрі в інтер'єрі відомий останні п'ятдесят років, але популярність почав набувати лише в останні роки.

Коли городяни усвідомили можливість створення в своїх квартирах атмосфери затишку заміського будинку з його природними матеріалами і м'якими лініями.

Відлуння минулого у вигляді старих меблів, ручних текстильних елементів часто можуть стати центром, а точніше відправною точкою створення інтер'єру в сільському стилі.

Тут ключову роль відіграє саме декор зі збереженням колишньої геометрії квартири з метою зробити звичне і зручне для повсякденного життя ділової людини ще затишніше.

Перераховані вище завдання вирішуються створенням контрасту темного і світлого матеріалів меблів, використанням соковитих колірних текстильних рішень.

Але, не дивлячись на насиченість, кольори повинні бути природними, які зможуть умиротворяти. Гармоніювати один з одним і перегукуватися по колірному виконанню повинні оббивка меблів, шпалери під фарбування, фіранки та інші текстильні складові інтер'єру будинку і квартири стилю кантрі.

Тема природи повинна накласти свій відбиток і на матеріали, бажано натуральні по своєму походженню. Підлога може бути чи кам'яною, або ж за вашим бажанням також може бути дерев'яною, що залежить від призначення кімнати.

При обробці стін можна комбінувати акуратний заштукатурений з недбалістю цегляної кладки, шпалери "в квіточку” можуть конкурувати з дерев'яною обшивкою. Якщо метал, то старовинний або що знайшов своє відображення в кованих деталях.

У сільському стилі в інтер'єрі, меблі не повинні бути з лоском або глянцевим. Навпаки, основною її перевагою в контексті даного інтер'єру є сільська грубість при збереженні правильних поверхонь.

Для додання інтер'єру легкості варто подумати і про плетенні меблі, наприклад, диван або крісла-гойдалка. Меблі можна пофарбувати, якщо необхідно вписати її в сформовану колірну гаму кімнати.

Теплота і душа інтер'єру квартир з'являється разом з предметами ручної роботи, найчастіше це фіранки, скатертини, серветки, подушки, вручну розписана посуд.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 3040 | Додав: admin | Теги: стиль кантрі, інтер'єр | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]