12:39
У Каськіва у Панамі знайшли кілька об'єктів нерухомості. Найдорожчий - 500 тис дол

Колишній голова Держагентства з інвестицій та управління національними проектами Владислав Каськів має у Панамі кілька об'єктів нерухомості. Вартість одного з них перевищує 500 тис. євро. Про це повідомив заступник генерального прокурора Євген Єнін.

"Уході засідання Верховного суду республіки Панама стало відомо, що Каськів володіє об'єктами нерухомості на території Панами. Вартість одного з них перевищує 500 тис. євро", - повідомив Єнін.

Ця інформація посилює лінію обвинувачення, наголосив заступник генпрокурора. У всіх постає питання, звідки у пересічного чиновника такі гроші. Він зазначив, що Каськів зараз перебуває під вартою. Відсьогодні він може внести заставу у розмірі 600 тис. доларів.

"Хотів би продемонструвати обережний оптимізм стосовно цієї справи, оскільки розгляд клопотання про надання політичного притулку уповільнює процедуру екстрадиції на 6 місяців", - наголосив Каськів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каськів у Панамі просить політичного притулку

Як відомо, Владислава Каськіва затримали в ніч на 8 вересня у Панамі. Його підозрюють у розкраданні 7,5 млн грн державних коштів. Інтерпол підтвердив його арешт.

За співпрацю зі слідством Каськіву можуть пом'якшити покарання.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1698 | Додав: admin | Теги: Нерухомість, каськыв, нерухомість політиків, панама | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]