21:24
У Москві за допомогою ОМОНу знесли автомийку автора інтернет-хіта проти Путіна, ветерана ВДВ Вістіцького. ВІДЕО


У ніч на п'ятницю в Москві знесли автомийку, що належить Михайлу Вістіцькому - голові всеросійського руху ветеранів "Десант свободи" і учаснику гурту "Співаючі десантники", які написали рік тому антипутінський інтернет-хіт "Ніхто, крім нас".

Мийка знаходилася на вулиці Новочеремушкінська, повідомляє телеканал "Дощ". Очевидці стверджують, що прибувший до місця знесення ОМОН не давав винести з будівлі апаратуру, евакуатори відвозили припарковані поруч машини прямо разом з людьми.

Адвокат Віолета Волкова в своєму мікроблозі в Twitter назвала знесення незаконним, докладаючи судовий акт. За її словами, при знесенні автомийки "сильно пахло газом і довелося викликати газову службу.

На YouTube вже розміщено відео нічних подій.
Співробітники ГИБДД вантажили на евакуатор машини зі стоянки перед миттям Вістіцького прямо з розташованими в них людьми, повідомляв у блозі журналіст Валерій відставний.
За повідомленнями прихильників Вістіцького, його доставили в ОВД Академічного району.

"Ламали екскаватором, грубо і безсоромно. Будівлю оточив ОМОН. 2 автобуси бійців підігнали. Самого Вістіцького невдовзі затримали і відвезли невідомо куди, щоб не заважав. Причому його затримали за підозрою в тому, що проколов колесо евакуатора, хоча люди на місці говорили, що його не було поруч ", - пише у своєму блозі екскурсовод із Москви Олександр Мисленков. За його даними, затриманий також був опозиціонер Олег Пихтін.

Як повідомляє сайт ovdinfo.org, до 8 ранку п'ятниці Вестіцький і Пихтін були відпущені з ОВС.

Тим часом це не перша у цьому місяці атака на автомийку Вестіцького. 13 грудня до будівлі вже під'їжджали два автобуси з ОМОНом, робочі та будівельна техніка. Але група підтримки Вістіцького тоді перешкодила початку робіт. Активісти забарикадувалися в будівлі. ОМОН спробував проникнути всередину, але потім відступив. Було затримано дві людини. У будівлі періодично відключали електрику, пояснюючи це витоком газу та ремонтними роботами, повідомляють "Грани.Ru". Адвокат Волкова звернулася до прокуратури із заявою про незаконність дій забудовника. Заява була прийнята і передано до районної прокуратури.

Розпорядження про знесення будівлі було віддано судовим приставом Русланом Бакаєвим за вказівкою префектури Академічного району, повідомляє правозахисниця Олена Васильєва. За її словами, на цій ділянці збираються побудувати торговий центр. Влада керуються одним з рішень Арбітражного суду Москви за 2007 рік про реконструкції будинків, розташованих по сусідству. При цьому адреса Новочеремушкінська, 19 у рішенні взагалі не згадана. Повідомлення про знесення було передано приставом Вістіцькому в кінці жовтня. "Михайло оскаржив у суді минулий напад на його бізнес і цю будівлю. Незважаючи на те що суд виніс ухвалу про повну незаконність дії приставів, префектура всяку за ціну бажає заволодіти ділянкою землі, на якій розташовані об'єкти, що належать" Десанту свободи ", - пише Васильєва.

Сам Вістіцький раніше заявив, що безпосередньо пов'язує спробу захоплення з опозиційною діяльністю "Десанту свободи". Він підкреслив, що всі документи оформлені згідно із законом, а рішенням Арбітражного суду від 4 грудня дії Бакаєва визнані незаконними.




Если вам нужно срочно и по выгодной цене снять склад в Новосибирске, то мы советуем сделать вам это с помощью сайта region-sibir.ru. Собственно говоря, данный сайт является виртуальным представительством компания "Регион-Сибирь". Стоит отметить, что данная компания является собственником всех сдаваемых ею в аренду помещений, что в свою очередь гарантирует надежность и самые низкие цены без дополнительных переплат.

Кроме того, следует заметить, что "Регион-Сибирь" предлагает очень большой выбор различных помещений в аренду -это и склады, и офисы, и контейнеры, а также автосервис и многое другое.


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1868 | Додав: adminA | Теги: ветерана ВДВ Вістіцкого, автомийка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]