14:58
У Москві зі службового житла виселили двох депутатів, які прожили в ньому на 10 років довше дозволеного

Московські пристави в четвер виселили із службових квартир двох колишніх депутатів Держдуми перших скликань. Після закінченню терміну повноважень депутати мали здати службові квартири, але не стали цього робити, після чого більше 10 років йшла судова тяжба.

Як заявив журналістам керівник міжрайонного відділу з особливих виконавчих справ немайнового характеру столичного управління Федеральної служби судових приставів Російської Федерації Сергій Зуйков, виконавчі провадження про виселення екс-депутатів були порушені ще в 2013 і на початку 2014 року.

Боржники були повідомлені належним чином, у тому числі про сплату виконавчого збору та про початок виконавчих дій.

Зокрема, колишній депутат Валентин Михайлов добровільно впустив приставів. До цього він оскаржував рішення судів, але 13 липня суд відмовив йому в наданні чергової відстрочки виконання рішення суду. Пристави провели опис майна в колишніх його службових квартирах - одно- і двокімнатній в будинку 27/1 на Митинському шосе і передали ключі від квартири стягувачеві - представникам Управління справами президента.

Після Михайлова в списку приставів значився федеральний чиновник Валерій Нікіфоров. Він трудився в одному з підрозділів апарату Союзної держави Росія-Білорусь. Відносно Нікіфорова теж було винесено судове рішення - правда, не пов'язане з виселенням. Але чиновник не дочекався приставів - поїхав в Петербург, а ключі від казенної квартири не здав. Довелося зламувати двері, після чого все майно було описано. А наступний на черзі - екс-депутат Аркадій Янковський.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість політиків | Переглядів: 1378 | Додав: abel | Теги: виселили із житла, виселили, зі службового житла виселили двох д | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]