16:13
Ума Турман купила 13-кімнатну квартиру на Манхеттені, а Ріанна - своїм батькам розкішну віллу на Барбадосі. ВІДЕО
Американська актриса Ума Турман стала щасливою власницею величезної квартири на Манхеттені в знаменитому елітному ЖК River House. Нове 13-кімнатне житло обійшлося зірці "Вбити Білла" у 10 мільйонів доларів, повідомляє The New York Post, публікуючи дюжину фотографій цього розкішного житла.

Турман купила квартиру у популярної англійської письменниці Барбари Тейлор Бредфорд і її чоловіка телевізійного продюсера. Пара прожила тут 18 років. Але тепер вже немолодому подружжю, схоже, тут стало занадто просторо, і вони збираються переїхати в більш скромні апартаменти на Парк-Авеню. А ось 43-річній Умі Турман, у якої, як відомо, три дитини, тут буде в самий раз.

Причому, щоб отримати це житло, зірці спочатку довелося без поблажливості пройти суворий процес схвалення ради кооперативу. Будинок River House настільки елітний і популярний у знаменитостей, що його називають "Гранд-дамою нерухомості Манхеттена". Рада колись не дала дозвіл купити тут квартири знаменитим актрисам Дайан Кітон і Глорії Вандербілт.

Додамо, що минулого року Ума Турман продала свій таунхаус із сімома спальнями в районі Грінвіч-Віллідж. У грудні цього року її можна буде побачити в новому скандальному фільмі Ларса фон Трієра "Німфоманка".

Тим часом на YouTube є відеотур новою квартирою Турман з коментарями Бредфорд:

ВІДЕО:

Ріанна купила своїм батькам розкішну віллу на Барбадосі за 22 млн доларів

Американська співачка Ріанна придбала на острові Барбадос на сході Карибського моря віллу за 22 мільйони доларів і планує проводити там більше часу зі своєю сім'єю.

Стан 25-річної суперзірки, яка гастролює зараз в рамках світового туру Diamonds, оцінюється в 90 мільйонів доларів, тому вона цілком могла собі дозволити таку покупку в подарунок своїм мамі і дідусеві, пише The New York Post. Торік родина співачки цю нерухомість орендувала.

У розкішної прибережної вілли є чотири поверхи, п'ять просторих спалень і ванних кімнат, гвинтові сходи, кілька веранд з видами на море, великий басейн, спортзал і 24-годинна служба охорони.

А минулого тижня також стало відомо, що Ріанна виглядає собі квартиру на Манхеттені, де вона хоче оселитися після того, як завершить концертний тур в листопаді. За даними The New York Daily News, вона збирається орендувати там двоквартирні апартаменти за 39 тисяч доларів на місяць.

Як уточнює преса, до родичів, з якими у неї дуже близькі відносини, співачка регулярно приїжджає на свята.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Нерухомість зірок | Переглядів: 1595 | Додав: admin | Теги: ріанна, Ума Турман, Манхеттен, барбадос | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]