15:58
Власники квартир, зруйнованих вибухами в Тяньцзіні, отримають від влади до 2200 доларів за 1 кв м

Влада північнокитайського міста Тяньцзінь, де 12 серпня два потужних вибухи призвели до масових жертв і руйнувань, оприлюднила розміри компенсацій власникам постраждалих в результаті інциденту житлових приміщень. Як передає агентство Xinhua, сума компенсацій складе від 10 580 до 14 270 юанів (від 1 661 до 2 240 доларів) за 1 кв м площі квартир.

Компенсації отримають власники більш 17 000 квартир, розташованих в семи постраждалих від вибухів житлових комплексах. Як зазначають експерти, які підрахували вартість постраждалих жител, сума компенсації за квартири перевищує їхню середньоринкову ціну перед інцидентом.

Власники постраждалих квартир можуть як продати постраждалу нерухомість спеціальному альянсу девелоперів, так і залишити її собі. У першому випадку вони отримають додаткову 30% надбавку до суми компенсації, у другому випадку їхні квартири будуть безкоштовно відремонтовані за рахунок держави.

Вибухи сталися на складі логістичної компанії Ruihai. Ударною хвилею вибило шибки в житлових будинках в радіусі 2 км і пошкодило декілька тисяч автомобілів. В результаті трагедії 173 людини загинули, ще близько 800 постраждали.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1202 | Додав: abel | Теги: китай, компенсації, компенсації за зруйновану нерухоміс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]