20:31
Житло в двох кроках від Кремля вартує 42 тис доларів за квадратний метр

У Росії є 100 найдорожчих будинків у світі. Величезні та виблискуючі апартаменти, на березі Москви-ріки з видом на парки, що розкинулися поряд з будинками, в яких свого часу жили діячі російської культури, а в даний час перетвореними в музеї ", - пише видання.

Світова фінансова криза ніби й не торкнувся Росію. За даними, опублікованими у столичних виданнях, 100 найбільш ексклюзивних у світі об'єктів нерухомості перебувають в елегантних кварталах Москви: на Остоженці в 200 м від Кремля, на історичному Арбаті, де розташовується будинок Булгакова, автора" Майстра і Маргарити ", на Кутузовському проспекті, на Патріарших ставках. Але ці апартаменти недоступні для простих смертних. Ціни досягають 42 тисяч доларів за квадратний метр. Але можуть досягати і 82 тисяч. Це означає, що за квартиру в 260 квадратних метрів треба заплатити 11 мільйонів. Мова йде про старі, але перебудовані будинки, оснащені найсучаснішим обладнанням, дуже часто італійського виробництва.

У Росії, перш за все в Москві і Санкт-Петербурзі, афішування багатства є частиною способу життя для дуже багатьох людей. Система символів має свою вагу і своє призначення - щоб бути прийнятим в певні кола, щоб укладати угоди, гідні небагатьох магнатів.

На останок, неабияке здивування викликають цифри перших трьох місяців цього року: агентства-посередники завантажені роботою, продажі будинків класу люкс збільшилися на 18%.

За матеріалами La Repubblica


За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Переглядів: 1856 | Додав: adminA | Теги: Житло в двох кроках від Кремля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]