20:47
Будівництво будинку з пінобетону
Одним із сучасних і доступних будівельних матеріалів в даний час є пінобетон. Він наділений великою кількістю позитивних характеристик, чим і пояснюється його висока популярність. Примітно, що даний матеріал може використовуватися не тільки для зведення будівель оригінальної конфігурації, але і для реконструкції старих споруд.
Давайте більш детально поговоримо про особливості пінобетону і основних етапах будівництва будинків з нього.

Даний будівельний матеріал поєднує в собі низку переваг. По-перше, це екологічна чистота, яка пояснюється використанням у виробництві тільки безпечних матеріалів. За рахунок цього стіни в такому будинку будуть "дихати". По-друге, варто також особливо відзначити тривалий терміні служби пінобетону, його стійкість до перепадів температур. По-третє, пориста структура наділяє матеріал високими тепло- і звукоізоляційними якостями. Ну і, нарешті, слід відзначити відсутність усадки готової будівлі і невелика вага пінобетону, що виключає необхідність влаштування потужного фундаменту.

Процес будівництва будинку з пінобетону

Насамперед складається проектна документація і здійснюються підготовчі роботи, в тому числі розмітка території.

Далі можна приступати до закладення фундаменту, але для початку слід вибрати його тип, спираючись на вагу майбутньої будови. Так як важить пінобетон небагато, то можна без побоювання віддати перевагу стовпчастій основі.

Наступний етап - зведення стін, а також міжповерхових перекриттів, якими можуть бути бетонні плити. Потім приступають до створення кроквяної конструкції і укладання покрівельного матеріалу.

Ну і, нарешті, після зведення будинку залишається провести його зовнішню обробку. Справа в тому, що будівлі з пінобетону не надто привабливі, крім того, матеріал цей не стійкий до атмосферних опадів. Обробкою може служити сайдинг, натуральний або штучний сайдинг.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1615 | Додав: admin | Теги: будівництво будинку з пінобетону | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]