19:17
Будівництво лазні, інфрачервоні кабіни

Мабуть, більшість наших співвітчизників є шанувальниками лазні. Погодьтеся, далеко не багато країн і нації можуть похвалитися тим, що є творцями всесвітньо відомого виду лазень. Крім традиційної руської лазні, широкою популярністю користуються фінські сауни і турецькі хамами.

Сьогодні в принципі кожен власник дачі або приватного будинку може побудувати у себе на ділянці власну лазню. Її розміри і форми залежатимуть від можливостей простору, а її тип (тобто чи буде це руська лазня, східний хамам або сауна) - від особистих переваг. Хтось при цьому захоче здійснити це самостійно, якщо володіє певними будівельними навичками і має золоті руки, хтось частково скористається послугами професіоналів, але найшвидший і надійний спосіб - звернутися в компанію, що пропонує будівництво лазні "під ключ".

Але як бути тим домовласникам, прибудинкові ділянки яких занадто малі або зайняті іншими будівлями? Насправді, існує альтернатива - споруди стаціонарної лазні у вигляді інфрачервоних кабін. Розглянемо, що вони з себе представляють, але попередньо нагадаємо, що таке інфрачервоне випромінювання. Якщо не вдаватися в наукові подробиці і виражатися простою мовою, то інфрачервоне випромінювання - це тепло, яке може відчувати людина, перебуваючи поруч з джерелом. Тобто інфрачервона лазня, по суті, є тепловою. Чому її порівнюють з сауною? Тому що, перебуваючи під впливом теплового випромінювання, людина активно потіє і таким чином досягається один з головних ефектів парилки.

Сьогодні виробники пропонують найширший вибір інфрачервоних кабін. Їхня головна перевага полягає в компактності і порівняно невеликих розмірах. Існують моделі, розраховані на одну людину, а є й так звані сімейні інфрачервоні кабіни, розраховані на 2-3 осіб.

Виробляються вони виключно з натурального дерева, наприклад, кедра, хемлога. Тому для профілактики захворювань дихальних шляхів вони не менш корисні, ніж традиційна лазня, адже, нагріваючись, дерево виділяє корисні речовини.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1520 | Додав: abel | Теги: будівництво лазні, інфрачервона лазня, будівництво лазні під ключ, інфрачервона сауна, сауни під ключ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]