13:26
Дерев'яні вікна: чому варто звернути на них увагу

Поняття "дерев'яне вікно" у багатьох людей асоціюється з не дуже якісним виробом, які ми так широко використовували до появи вікон ПВХ. Але слід зазначити, що завдяки новим технологіям, вікна з древа позбулися багатьох недоліків. Давайте поговоримо про те, що нового нам можуть запропонувати виробники вікон з деревини.

Перед тим як почати слід ознайомитися з вікнами з ПВХ, адже вони є найпоширенішими на сьогоднішній день. Не будемо перераховувати всі властивості пластикових вікон просто позначимо головні:

- широко поширені в будівельній сфері;

- якісний зовнішній вигляд вікон;

- великий термін служби.

Всі ці якості стали доступні завдяки спеціальній хімічній добавці - полівінілхлорид. На жаль, дана добавка є токсичною і шкідливою для здоров'я людини. З цієї причини в деяких країнах Європи, намагаються замінити пластикові вікна на вікна з натурального дерева.

У дерев'яних вікон є і свої незаперечні переваги по відношенню до вікон ПВХ:

- виріб складається з натурального екологічно чистого матеріалу. В Європі на це роблять великий акцент;

- деревна покриття - натуральний матеріал. Воно може поєднувати в собі чистоту і зовнішній привабливий вигляд;

- естетика. Ця якість є незаперечним. Адже тільки дерево може підкреслити всю природну красу. Пластикові вікна не "живі".

- дизайн. Дизайн вікон з дерева може бути практично будь-яким на відміну від вікон ПВХ які вписуються в строгі геометричні рамки.

Завдяки розвитку сучасних технологій у виробництві вікон з дерева, ми спостерігаємо тенденцію до поліпшення якості виробництва. Термін служби виріс на порядок, так само при спеціальній обробці деревина практично не піддається термічному і вологому впливу навколишнього середовища. Новий метод пресування дозволив повністю захистити дерев'яну раму від різноманітних паразитів.

Звичайно, за останні десятиліття вікна з дерева стали значно кращими за якістю, але і ціна на них зросла в рази. Якщо раніше дерев'яні вікна були необхідністю, а вікна ПВХ - розкішшю, то зараз все в точності навпаки. Не кожен може дозволити встановити собі якісні дерев'яні вікна.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1604 | Додав: admin | Теги: дерев'яні вікна | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]