22:38
Дизайн маленької кухні: переробка й облаштування
Кухня - це улюблене місце майже всіх жінок. На цьому шматочку простору кожна з них проводить максимальну кількість часу. Саме тому рано чи пізно кожна жінка стикається з проблемою оновлення меблів на кухні, але складність полягає звичайно в тому, що найчастіше це приміщення є нестандартним.
Найбільшим недоліком кухонь колишнього СРСР є їх маленькі габарити. Вони і сьогодні в стандартних багатоповерхових будинках невеликі. Саме тому шаблонне виробництво кухонь не підходить більшості населення, так як забирають дорогоцінні сантиметри і так невеликого простору.

Правда, хоч і невелика, але перевага, є і в цій ситуації. Модель кухні хоч і є індивідуальним замовленням, для невеликого приміщення можна замовити зовсім недорого.

Замовити меблі для кухонного приміщення зовсім нескладно. Найголовніше, визначиться з кількістю вбудованої техніки, яка буде там присутня. А далі - справа техніки. Потрібно запросити майстрів, описати їм свої уподобання, а краще запросити по черзі відразу декількох.

Буде достатньо можливостей порівняти якість і ціни виконавців замовлення. Не завадить і відвідування спеціалізованих магазинів, які орієнтовані на виробництво саме таких меблів. Аналіз всіх зібраних результатів допоможе уточнити для себе дійсну вартість всіх нюансів меблевого виробництва.

Обговорюючи з дизайнером ваші уподобання, не забудьте наголосити, яку б вбудовану техніку і якого колірного рішення ви хотіли би бачити на вашій кухні. Тому як саме в невеликому просторі як ніколи необхідно враховувати всі світлові рішення.

Це дизайнерський хід, який допоможе реалізувати всі бажання в невеликому просторі, які крім всього іншого хотілося би зробити недорого. Так само важливі такі дрібниці, як ручки , напрямні та інша фурнітура, яка буде використовувана під час процесу виробництва кухонь.

А також хочеться нагадати про колірне рішенні фасадів. Необхідно пам'ятати, що саме світлі тони розширюють наше невеликий простір, а саме темні, навпаки, тільки звужують його.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1946 | Додав: admin | Теги: дизайн маленької кухні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]