12:12
Грамотний вибір стійки ресепшн

Стійка ресепшн найчастіше є першим предметом меблів, який побачать відвідувачі офісу або закладу. На нього покладається велика відповідальність: продемонструвати компанію і увагу до клієнтів в кращому світлі. Саме тому вибору стійки reception слід приділяти особливу увагу.

Для початку треба визначити габарити виробу. Їх не варто розраховувати, виходячи тільки з кількості вільного простору в приміщенні. Вони підбираються відповідно з іншими показниками. Наприклад, висота середньої людини становить 170 см. Відповідно, стійки висотою більше 140 см вже будуть незручні. Навіть 140 см - це зависоко для більшості відвідувачів і співробітників офісу. Оптимальна висота - 130 см або трохи нижче.

Ширина стільниці теж має значення. Звичайно ж, вона повинна бути достатньою, для того щоб можна було купити офісне крісло середньої висоти, не побоюючись, що співробітнику не буде видно відвідувачів. Однак на занадто вузькі рішення 40-55 см краще не звертати уваги. Адже вони не дозволять приховати безлад на столі співробітника (а він, швидше за все, буде присутній), а також не закриють стопки документів, предмети або обладнання (наприклад, касу), яке не потрібно бачити відвідувачам.

Саме тому варто зазначити ще один нюанс вибору стійки. Не варто використовувати в ній прозорі декоративні матеріали. Вони, безсумнівно, красиво виглядають в сучасних офісних приміщеннях, особливо якщо ті оформлені в стилі хай-тек. Однак такі предмети офісних меблів демонструватимуть все напоказ, але багато деталей повинні бути приховані від сторонніх очей. До того ж, співробітникам буде більш комфортно працювати за зачиненими стійкою.

Існує досить багато варіантів того, як може виглядати стійка ресепшн. Деякі моделі представлені в скляному або глянсовому рішенні. Ці типи поверхонь чудово виглядають. Але й у них є істотний недолік: такі матеріали постійно будуть заляпаними і не дозволять підтримати охайний вигляд офісу. Протирати стільницю і всю стійку в цілому доведеться мало не після кожного відвідувача, а це додасть істотного навантаження адміністратору. Краще скористатися рішеннями з матовим покриттям.

Довжина виробу і його місце розташування безпосередньо залежать від кількості людей, які працюватимуть за стійкою ресепшн. Вважається, що на одну людину потрібно, як мінімум 2-2,5 метра довжини стільниці. Але залежно від обстановки офісу ці вимоги можна поміняти.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1586 | Додав: abel | Теги: Reception, ресепшн, Стійка ресепшн, вибір офісних меблів, стійки reception, Офісні меблі, вибір стійки ресепшн | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]