10:37
Інтер'єр маленької спальні в квартирі

Більшість людей перед ремонтом передчасно засмучуються, перегортаючи сторінки журналу і задивляючись на шикарні дизайни великих кімнат. Часто вони не розуміють, що нерозв'язних проблем не буває. Фахівці розробили багато корисних рекомендацій з облаштування малогабаритної спальні. Навіть, якщо ваша спальна кімнат виглядає, як сірникова коробка, рішення все одно є.

Інтер'єр маленької спальні

Перше, що потрібно зробити, облаштовуючи інтер'єр маленької спальні, визначиться зі стилем виконання даної кімнати. Взагалі будь-який стиль можна втілити в кімнату різних розмірів, але існують стилі, які найкраще застосувати в приміщенні з невеликим простором. Розкішні стилі, такий як класичний або бароко, напевно вам не підійдуть, так як це виконання вимагає багато простору, розміщення величезного царського ліжка. Більш підходящим стилем у вашій ситуації буде мінімалізм, хай-тек, скандинавський і кантрі.

У нашій статті ви прочитаєте корисну інформацію про способи зорового обману, тобто про те, як візуально можна розширити маленьку спальню, а всі інші подробиці про оформлення, в кожному з перерахованих стилів, ви зможете прочитати на нашому сайті, тут ви так само дізнаєтеся, як з маленькою кімнатки зробити кімнату своєї мрії.

Тож почнемо. Радимо вам не використовувати стельові плінтуса, вони, як би здавлюють кімнату. Стеля, пофарбована у білий колір і відсутність плінтусів, зорово підіймають кімнату.

Існує золоте правило, суть якого полягає в тому, щоб правильно підібрати шпалери для спальної кімнати. Не потрібно купувати шпалери з великими малюнками, темних відтінків і з вертикальними смужками. Потрібно робити все з точністю до навпаки.

Що ж ще зможе візуально надати вільного простору? Дзеркала - незамінний атрибут в маленьких кімнатах, відображаючи все навколо себе, вони подвоюють спальню, до того ж відбивають сонячні промені, надаючи кімнаті потрібного освітлення.

У невеликих спальнях важливою частиною облаштування інтер'єру є правильна розстановка меблів, але зауважте, на ліжку економити не можна, тому вона є тим центром, навколо якого потрібно розставляти решту меблів. Якщо вам дозволяє планування кімнати, купуйте шафу, яку можна буде вмонтувати в стіну, таким чином, ви збережете багато зведеного місця.

У кімнаті з маленькою площею повинен бути якийсь яскравий акцент, який би відразу ж притягував всю увагу на себе. Це може бути кольорова яскрава подушка, ваза з квітами.

Довіртесь наших порад і своєї фантазії, і тоді ви отримаєте те, чого очікували.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1832 | Додав: abel | Теги: маленька спальня, інтер'єр, Інтер'єр маленької спальні | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]