12:28
Як вибрати змішувач для ванної

На даний момент ніхто не уявляє, як можна існувати без водопроводу. Займаючись ремонтом ванної або кухні, всі намагаються прикрасити водопровідну систему найкращими стильними змішувачами.

Головні вимоги, які пред'являються до змішувачів:

1. Легкість в застосуванні капітального ремонту квартири.

2. Зручність під час перемикання води.

3. Надійність усіх матеріалів.

4. Нормальне, без сильних перепадів, змішання води.

Який змішувач вибрати для ванної? На сьогоднішній день різноманітність вражає. Вони бувають різними по збірці, виду. А от у приватному помешканні їх можна розташовувати в приміщенні, вибираючи конкретний тип під нього:

- змішувач, який встановлений в раковину або розміщений на стіні;

- змішувач відкритого або закритого монтажу;

- одноричагові (дуже популярні в наш час) або двохвентильні (вони є більш звичними).

На сьогодні двохвентильні змішувачі виготовляють скрізь - в Росії, за кордоном, а ось одноричагові виробляють лише за кордоном. Вони більш оригінальні і просунуті на вигляд, сучасні та красиві. Багато споживачів чомусь їм не дуже довіряють, але такі змішувачі дуже надійні і міцні в застосуванні. Одноричагові змішувачі не мають крана, але у них є одна ручка, що повертається вгору і вниз, в різні сторони.

Якщо враховувати пристрій змішувача для душової кабінки, то одноричагові змішувачі досить прості. Всередині поміщений картридж для перемішування води. Цей картридж виготовляється, як правило, з латуні. Всередині нього розташована пустотіла кулька з нержавіючої сталі, також регулює спеціальна головка. Рукоятка крана кріпиться прямо на ній. Процес перемішування води в цьому крані виконується завдяки цій кульці.

Змішувач такого типу легко змінює температуру води і її натиск. Не потрібно докладати ще які-небудь додаткові зусилля. Для креативних особистостей, які віддають перевагу оригінальністю у всьому, а також і в сантехніці, у продажу присутні чорні, червоні і блакитні змішувачі.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2178 | Додав: admin | Теги: ванна, змішувач | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]