15:20
Які шпалери вибрати для спальні


Спальня, які шпалери вибрати для комфорту і затишку? Кожен новий день починається з того, що ви прокидаєтеся в своєму ліжку, у своїй спальні з якимось настроєм. І кожен день закінчується теж в спальні.

Саме тому ваш настрій і самопочуття на весь день залежить значною мірою від інтер'єру вашої спальні. А ремонт і інтер'єр квартири повинен бути продуманий до всіх найдрібніших деталей. І в першу чергу в інтер'єрі спальні грає велику роль обробка стін.

На сьогодні виробники випускають більшу кількість шпалер на будь-який вишуканий смак. В результаті чого у виставкових залах будівельних магазинів вам запропонують вибрати великий асортимент самих різних видів шпалер.

На перший погляд, відповідь на питання, які шпалери вибрати для спальні здається досить простою справою. Однак коли приступаєш до вибору, то очі просто розбігаються від більшої різноманітності матеріалів, малюнків і колірної гами: бамбукові шпалери під фарбування, паперові, вінілові, з геометричними фігурами, з квіточками і всіх кольорів веселки.

Спочатку бажано визначитися з видами шпалер, які представляють виробники на сучасних будівельних ринках і які можуть бути використані для оздоблення стін в спальній кімнаті.

Паперові шпалери одні з найбільш поширених і дешевих. Виробники пропонують їх у величезній кольоровій гамі. Але основним недоліком даних шпалер є їх маленький термін експлуатації в інтер'єрі квартири. І знайдеться небагато людей, які захочуть вибрати і милуватися одним і тим же малюнком або фактурою протягом декількох років.

Вінілові шпалери по своїй структурі є більш щільними. Вони відмінно лягають на стіни і чудово маскують деякі нерівності, тріщини і дефекти поверхонь стін. Але якщо ви творча людина і звичайно не боїтеся частих змін обстановки інтер'єру, то вам ймовірно підійдуть шпалери на флізеліновій основі під фарбування.

Переваги таких шпалер в тому, що їх можна перефарбовувати хоч щороку. Якщо ж ви є прихильником природних і екологічно безпечних матеріалів, то вам треба вибрати текстильні шпалери. Які виготовляються з чистого волокна, ниток, бамбука і тканин. Ці шпалери наблизять вас до природи, що важливо для людей великих міст.

Наступним дуже важливим кроком буде правильний вибір малюнка і відтінку шпалер, які повинні відповідати інтер'єру спальної кімнати, що відноситься і до вибору шпалер для дитячої. Малюнок на шпалерах можна вибрати будь-який: в смужку, принти і постери, різні повторювані елементи і абстрактний декор. Відмінно також будуть виглядати і однотонні шпалери. В даному випадку потрібно тільки визначитися з бажаним кольором.

Пам'ятайте про те, що смужка може візуально подовжити стіни, коли дрібний повторюваний малюнок зробить кімнату тіснішою.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2691 | Додав: admin | Теги: шпалери для спальні | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]