22:27
Яку ванну краще вибрати

На сьогоднішній день на ринку в широкому асортименті представлені чавунні, сталеві і акрилові ванни.

Чавунні ванни - це аналоги нашої "бабусі”. До плюсів цих ванн можна віднести стійкість до корозії і хорошу теплоємність, тобто вода в такій ванні дуже довго зберігає свою температуру. Мінусами цих ванн є дуже велика вага, крихкість емальованого покриття і повна відсутність різноманітності моделей.

Сталеві ванни - набагато легше чавунних, дешеві і різноманітні по дизайну. Вода в таких ваннах остигає дуже швидко, а звук, що утворюється при наповненні їх водою, зводить нанівець така ванна має багато плюсів. Звичайно, на багатьох ваннах встановлюють спеціальні гумові прокладки, але характерний гул все одно залишається.
Отож, якщо ще не визначилися з вибором, яку ванну краще вибрати, тоді читаємо далі.

Акрилові ванни - наймолодші на нашому ринку. Також як і сталеві відрізняються різноманітністю моделей. Виробляються з акрилу. Акрил - це синтетичний полімер, продукт полімеризації ефірів акрилової кислоти, безбарвна клейка каучукоподібна речовина, стійка до дії кисню, хімічних реагентів і світла. Тобто звичайна пластмаса.

Яку ванну краще вибрати з акрилових?

Дуже якісні акрилові ванни мають товщину акрилу від 5 мм. Крім того, акрилові ванни повинні бути армовані, тобто, покриті спеціальною смолою, щоб ванна була твердою і не гнулася під вагою води.

До плюсів акрилових ванн можна віднести їх легкість, різноманітність дизайну, дешевизну, практичність і теплоємність. При пошкодженні зовнішнього покриття такою ванною, відреставрувати її можна самостійно, причому дуже якісно і практично не помітно. Для догляду за такими ваннами слід користуватися спеціальними засобами для акрилу і уникати засобів з хлором.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини нерухомості | Переглядів: 2920 | Додав: admin | Теги: ванна | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]