14:38
Котеджі з бруса і причини їхньої популярності

Будівельні компанії отримують все більше замовлень на проектування та зведення індивідуальних будинків з деревних будівельних матеріалів. Більшість замовлень припадають на котеджі з бруса. Цей будівельний матеріал об'єднує в собі цінову доступність, прекрасний вигляд і експлуатаційні властивості. Тому не дивно, що будинки і котеджі з бруса займають найбільшу питому вагу в загальній структурі об'єктів дерев'яного домобудівництва.

Будь-яка людина, яка бажає замовити котедж з бруса, може зробити це без особливих складностей - достатньо звернутися в будь-яку будівельну компанію, яка займається індивідуальним житловим будівництвом. За виконання такого замовлення візьметься будь-який забудовник, але, як показує практика, найкраще замовляти котеджі з бруса саме у спеціалізованих будівельників. Під спеціалізованими забудовниками слід розуміти компанії, які професійно займаються дерев'яним житловим будівництвом, і воно є основним профільним видом їхньої діяльності.

Досвідчені професіонали, які відмінно розбираються в питаннях дерев'яного домобудівництва, можуть звести гарний сучасний котедж з бруса за рекордно короткі терміни - всього кілька місяців. Причому такі об'єкти не потребують обробки, так як саме дерево має естетичний зовнішній вигляд, красиве природне забарвлення і малюнок. Це дозволяє заселятися практично відразу після будівництва будинку.

Будинки і котеджі з бруса, як одного з різновидів деревних будівельних матеріалів, відповідають високим вимогам щодо екологічності і комфортабельності. Завдяки унікальним властивостям дерева, мікроклімат в таких будинках здоровий і сприяє профілактиці та лікуванню широкого спектру захворювань різних органів і систем організму. Дерев'яні будинки не завдають шкоди екології, так як будуються з матеріалу природного походження, який є частиною екосистеми.

Котеджі та будинки з бруса можуть похвалитися своїми відмінними експлуатаційними властивостями - так, вони забезпечують високий рівень тепло- і звукоізолціі, що дозволяє жити в комфортній температурі незалежно від примх погоди, а також насолоджуватися тишею і спокоєм, навіть якщо будинок стоїть біля гучної траси. Якщо котедж з бруса побудований професійно і на совість, то він прослужить не одному поколінню, так як термін корисної експлуатації такого житла перевищує сто років.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1501 | Додав: abel | Теги: котеджі, котедж, котедж з бруса, Котеджі з бруса, дерев'янний будинок, котедж з дерева | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]