21:57
Методи утеплення вікон


"Дідівський" арсенал з утеплення старих вікон - це поролон, вата і змочені водою (клеєм) газети. Тільки ось навесні такі утеплювачі не так просто віддерти. Разом з таким утепленням багато хто часто отримує як результат фарбу, що роздулася від вогкості. Доводиться заново фарбувати рами, які втратили свою привабливість. Обклеєні вікна нереально відкрити, щоб не деформувати утеплювач.

Колись популярним вважався той метод утеплення, в процесі якого розтоплювали віск, потім його набирали повільно в шприц, починали лити в щілини вікна. Там віск застигав.

Сьогодні ж є багато матеріалів, які можуть забезпечити збереження тепла. Вони застосовуються для утеплення різних віконних конструкцій. Найбільш затребуваною є технологія застосування трубчастого утеплювача, використовуваного багаторазово.

Подивіться те маркування, яке вказане на матеріалі. Зазвичай товщина профілю відповідає індексу Є. такий утеплювач підходить для вузьких щілин, а от Д або Р - для великих. Профіль приклеюється на одну сторону віконної рами, тому його на вікні не видно. Мінуси використання трубчастого профілю - метод нанесення на стулки, при якому дотримується температурний режим від +10 градусів.

Вікна утеплюються також гумою, поролоновою прокладкою, полівінілхлоридом, поліуретаном. Пластиковий ущільнювач не боїться морозу, він найміцніший. Утеплювач на основі гуми повинен бути не занадто жорстким. При використанні м'яка гума поведе себе краще. Всі гумові утеплювачі встановлюються влітку, тому не відкладайте процес утеплення.

Якщо обраний самоклеючий ущільнювач, то не доведеться купувати клей. Якщо захисна плівка видалена, то можна використовувати ущільнювач. Вибираючи гумовий ущільнювач, розгляньте термін придатності спеціального клею , який входить до складу самої клейкої поверхні.

Силіконовий герметик - оптимальний вибір для утеплення старих вікон, у нього висока вологостійкість, прекрасні еластичні якості.

Затребуваною вважається технологія розміщення ущільнювача в стулках віконних рам. У рамах спеціально прорізають тоненькі пази, туди вкладається поліуретан, поролоновий, пенополіетіленові, полівінілхлоридний трубчастий ущільнювач.

Так ви зможете відкривати, закривати віконні стулки круглий рік, не порушуючи звукоізоляцію. Термін служби утеплювача перевищить 15 років.

_______________________________________________________

А вот если Вам нужна отделка балконов цены такдже на нее хотите узнать, тогда советуем посетить сайт lavokna.ru.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 2175 | Додав: admin | Теги: методи утеплення вікон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]