22:24
Наливні підлоги в житловому приміщенні
Напевно, вже багато з вас чули про таке поняття, як "наливні підлоги". Даний склад включає в себе велику кількість компонентів, а використовується він для ремонту офісних приміщень, спортивних залів, лікарень і так далі.
Крім того, екологічна чистота дозволяє застосовувати таке покриття і при обробці житлових приміщень, у тому числі дитячих кімнат. Давайте більш детально поговоримо про технології нанесення наливних підлог, а також їхні плюси і мінуси.

Перед тим, як наносити склад, слід ретельно підготувати поверхню. Для цього потрібно позбутися тріщин, вибоїн і інших дефектів підстави, а потім видалити весь пил і бруд. Тільки після цього можна переходити до створення наливної підлоги. На даному етапі полімерний склад виливається і розрівнюється за допомогою спеціального валика. Після висихання утворюється ідеально рівна поверхня.

Якими ж перевагами наділені наливні підлоги?

По-перше, варто виділити їхню високу міцність, яка забезпечує стійкість до стирання та механічних пошкоджень. Саме тому дане покриття може прослужити близько п'ятнадцяти років.

По-друге, компоненти, що входять до складу наливних підлог, відрізняються прекрасною стійкістю до хімічних реагентів, а також перепадів температур.

По-третє, не потрібно забувати про привабливий зовнішній вигляд розглянутих в даній статті покриттів. Їх без зусиль можна вписати в інтер'єр будь-якого приміщення за рахунок широкого розмаїття кольорів. Ну і, звичайно же, відзначимо, що полімерний склад абсолютно нешкідливий, на ньому не розвиваються бактерії, тому його можна без будь-яких побоювань використовувати при проведенні ремонту медичних установ.

Однак у наливних підлог є й недоліки.

По-перше, це висока вартість складу, тому доступно дане покриття не для всіх. Ну і, по-друге, дані підлоги вимагають дуже ретельної підготовки основи.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1689 | Додав: admin | Теги: наливні підлоги в житловому приміще | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]