17:36
Натяжна стеля: яка її структура, і які особливості встановлення

Вирішивши зайнятися капітальним ремонтом квартири, Ви безпосередньо задумайтеся над обробкою стелі. Для того щоб реалізувати якусь дизайнерську ідею в своїй квартирі, необхідно ретельно підібрати матеріал, який ідеально впорається з поставленим завданням. Сьогодні дуже модними стали натяжні стелі, але щоб зважитися на таку не дешеву покупку, для початок треба розібратися з пристроєм натяжних стель.

Натяжна стеля - це готовий виріб, який виготовляють на замовлення суворо за розміром і конфігурацією приміщення. Натяжна стеля кріпиться по периметру стіни і тільки за рівнем. Вона легка і не несе ніякої ваги. Так само вона натягується за допомогою алюмінієвого профілю. Пристрій натяжних стель дозволяє установку всіх видів світильників, ґрат, спринклерів і т.д.

Встановлення натяжних стель дає фантастичні можливості виконати будь-які дизайнерські стелі. Універсальна система профілів дозволяє зробити стелю як спрощено плоскою, так і будь-якої форм - вигнуту, куполоподібну, кругову і навіть склепіння. Ця унікальна структура натяжних стель пропонує велику палітру кольорів, вибору текстур, а також має можливість створювати чисту і прохолодну, або голосну і барвисту стелю з будь-якими з ефектів освітлення.

У структуру натяжних стель, входить мембрана - це матеріал товщиною 0.18mm на основі ПВХ повної переробки Stretch мембрани. Він зроблений зі спеціальної бази полівінілхлориду. Матеріал поставляється в широкому спектрі кольорів і обробок включаючи матові, атласні, глянсові (дзеркальні), металевий, перфорований, і прозорий для освітлення дифузори, підсвічування, і проекції. Все це можна розбавити забарвленими стелями і вийде дуже хороший етнічний стиль.

Від ZhytloNEWS.com: матеріал для натяжної стелі може бути роздрукований або пофарбований для додаткових ефектів. Він водонепроникний, що дозволяє його мити, а також непроникний для пари. Матеріал не вимагає додаткового догляду, гігієнічний, не токсичний і пожежобезпечний.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Переглядів: 1929 | Додав: adminA | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]