18:18
Офісні меблі: складність вибору

Показником статусу начальника фірми зовсім не є його машина або костюм, в якому він приходить на роботу. Справжнім показником статусу фірми є кабінет начальника. Не дарма ж кажуть, що фірма починається з кабінету начальника. Для зручності робочого місця придумали великий спектр товарів для облаштування робочої зони. Офісні меблі включають в себе великий асортимент. Для початку в кожному доброму офісі повинен бути, відмінний, якісний стіл, крісло або стілець.

Функціональні можливості крісел і стільців

Зверніть увагу на інтер'єр, який вас оточує, і підберіть стілець відповідно до кольорової гами кабінету. Враховуйте кількість часу в офісі на робочому місці і ранг займаної посади. Для комфортної роботи придбайте стілець з підлокітниками. Вибирайте офісні стільці тільки з якісних матеріалів: з щільної тканини або шкіри і міцного поролону. Можете спочатку посидіти в стільці, визначивши рівень комфорту. Лідерами на ринку крісел є ті крісла, в яких змінюється висота сидіння, спинки і сам нахил спинки. Регулювання такого стільця має бути плавним. Покупці офісних стільців також рекомендують, щоб в стільці були присутні коліщатка і подушка під шию, але в основному такі доповнення притаманні для офісних крісел для начальства. Категорично не рекомендують такі стільці для підлеглих через дорожнечу і щоб уникнути сну під час робочого процесу.

Основні аспекти у виборі меблів і крісел

Перший критерій, за яким варто обирати офісні меблі, - це їхня привабливість. Щоб створити затишний інтер'єр, грайте з кольором інтер'єру, який Вас буде оточувати. Вибирайте меблі, які будуть підкреслювати ваш корпоративний дух, серйозність і надійність компанії. Другий, не менш важливий чинник, - це функціональність меблів. Крім стільців і столів, придбайте гарно обладнане місце для розміщення офісних документів, папок та інших канцелярських предметів, а також офісного обладнання. Третій критерій - це зручність. Не забувайте, про комфорт обраних меблів, так як ви будете проводити за ними як мінімум 8 годин на день. Незручні меблі будуть призводити до зниження продуктивності праці ваших працівників. Якщо стіл більш несе другорядне значення, то зручність і якість стільця має колосальне значення в роботі всього офісу.

Офісні стільці і крісла відразу відображають статусність і характер його власника. Солідний керівник вибере собі масивне, шкіряне крісло, а звичайний підприємець чи менеджер середньої ланки зможе собі дозволити лише класичний стілець або комп'ютерне крісло. Вибирайте стіл для офісу з якісних матеріалів і з вбудованими ящиками або тумбочками. Підберіть стіл під ваші вимоги: якщо ви начальник і за столом будете проводити наради, то даний предмет меблів повинен бути комфортним для Вас і для вірних підлеглих.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Новини, поради та цікаві факти | Переглядів: 1577 | Додав: abel | Теги: офісні крісла, кабінет шефа, Офісні меблі, офісні стільці, меблі для шефа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]