17:56
Оформлення вітальні по підлозі

Чи можна розрізняти вітальню, та й інші кімнати, по підлозі? Тобто, чи можливо створити в залі виключно чоловічий чи виключно жіночий інтер'єр? Звичайно!

Правда, це не означає, що одне певне приміщення підходить тільки для однієї підлоги. Насправді той чи інший простір просто має деякі властивості, які, як правило, значною мірою притаманні чоловікові або жінці. Недарма ж, кажучи про кухню, ми згадуємо домогосподарок, а про кабінет, солідних чоловіків. На даний же момент у нас "під прицілом" вітальня, яку важко назвати чоловічої чи жіночою кімнатою. Тільки лише завдяки "статевому дизайну" ми можемо наблизити зал до потрібної межі.

Жіноча вітальня

Так, починати ми будемо з жінок, тому що вони споконвіку є берегинями вогнища, якщо хочете, своєрідного гніздечка із затишною і душевною атмосферою.

Як "жіноче гніздечко" створюється? Дуже просто - за допомогою милих, дорогих дрібничок, що викликають багато ніжних почуттів. Йдеться в першу чергу про фотографії, квіткові мотиви, будь це картини або живі квіти в посудині або горщику. Також не завадять тактильні приємності, які відмінно передають м'які тканини. До речі, завдяки текстилю, точніше завдяки його природним сюжетам, можна теж поліпшити перебування квітів в інтер'єр.

Що стосується колірної палітри, то в жіночому інтер'єрі домінують білий і кремовий кольори. Залишається додати яскравих акцентів на зразок червоного, бірюзового, салатового і так далі. Ну, чим вам не прованс або кантрі?!

Чоловіча вітальня

Чоловік може сміливо розглядати вітальню, як черговий об'єкт для демонстрації свого статусу та досягнень. При цьому ці якості потрібно демонструвати за допомогою функціональних і стриманих рішень, а не за допомогою зовнішнього оформлення. Так, останнє, зрозуміло, теж повинно бути, однак, роздивляючись колекцію зброї або розстелену під журнальним столом шкуру хижого звіра, ми якось більше представляємо історію предмета, його призначення і властивості.

Естетизм чоловічого інтер'єру полягає в брутальності і брутальності. Це, знову ж таки, проявляється за рахунок опудал і зброї. В якості оздоблювальних рішень переважають відкрита цегла і бетон. Тобто ніяких там рожевих шпалер і райдужних ламінатів. Тільки просте, пряме і природне. В цьому плані крім цегли і бетону, чоловічій вітальні на допомогу приходить дерев'яні меблі (в основному морена) і окремі металеві вироби. Холодно, але зате по-чоловічому.

Чоловічий стиль вітає клітку і смужку, темне і чорне. Якщо треба візуально зігріти таку "печеру", то на допомогу приходить камін (хороший яскраво червоний акцент для "родзинки"). Ще для вирішення цього питання можна використовувати шкіряні меблі. Аби тільки були чорні, щоб дизайн залишався лаконічним і, в кінцевому рахунку, чоловічим.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1726 | Додав: abel | Теги: чоловіча вітальня, жіноча вітальня, Оформлення вітальні, Оформлення вітальні по підлозі, Вітальня | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]