22:47
Особливості рідкої деревини
Деревину завжди вважали прекрасним будівельним матеріалом, який будь-якій будові надає гарний вигляд і естетичність. Тільки от дерево - це примхливий матеріал, який вимагає регулярного догляду, тому й область його застосування істотно звужується.
Проте, поступово з'являються нові методи виготовлення матеріалів, вдосконалюється сучасне технічне обладнання, тому й з'являються матеріали, які відповідають найвищим запитам практичності та екологічності. Наприклад, рідка деревина - прекрасний матеріал, який являє собою композит полімеру і деревини. Такі компоненти, які зазвичай застосовуються при виготовленні матеріалу, мають природне походження, тому й отримана в підсумку продукція стає екологічною.

Виробництво рідкої деревини базується на переробці відходів хімічної, деревообробної промисловості. Також застосовуються різні пластики і поліетилен, дерев'яні матеріали. Сполучна - це синтетичні і органічні смоли, вони цілком відповідають правилам безпеки, екологічності. Різні модифікатори впливають на фізичні характеристики готового продукту, вони будуть забезпечувати вологостійкість, вогнестійкість виробів.

Рідка деревина створюється тільки за допомогою дорогого устаткування. Такий процес трудомісткий, але підсумкова вартість продукції не відрізнятиметься від натуральної деревини. Це її важлива перевага.

Ті деталі будівель, які створені з цієї деревини, регулярної фарбування, додаткової обробки лаками і маслами не вимагають. Якщо в складі присутня полімерна частина, то так забезпечується механічна стійкість матеріалу - це захист від будь-якого впливу і ударів. Рідка деревина не гниє, вона вражає дивовижними антисептуючими властивостями.

Рідку деревину не потрібно обробляти на спеціальному обладнанні, вона прекрасно ріжеться. Якщо матеріал нагріти, то він стає пластичним, приймає будь-яку форму. Прекрасні естетичні і якості міцності дають можливість застосовувати матеріал в різних умовах. Тому його вибирають багато замовників.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Будуємо самі | Переглядів: 1821 | Додав: admin | Теги: рідка деревина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]