21:08
Підлога: яку вибрати?
Різноманітність покриттів для підлоги, які представлені сьогодні на ринку, відрізняється достатнім різноманіттям. Вибір не обмежується як колись двома-трьома товарними найменуваннями та обмеженою кількістю доступних покупцеві колірних відтінків - сучасний асортимент підлогових покриттів складає десятки видів, які можуть бути виконані в будь-якому кольорі, мати будь-яку фактуру, відповідно до вимог та побажань замовників.

Класичним варіантом при виборі підлогових покриттів вважається вибір традиційних деревних матеріалів. Разом з шикарним і дорогим паркетним покриттям на ринку можна легко знайти і недорогі, але які не поступаються йому за якістю, естетично красиві матеріали - ламінат, масивну дошку і так далі. Дане покриття для підлоги відрізняє міцність і надійність, хороший рівень теплоізоляції і звукоізоляції, але ці матеріали трохи схильні до впливу на них вологості, чутливі до механічних пошкоджень.

Трохи втрачають свою популярність килимові покриття, через те, що вони дуже сильно здатні притягувати пил, ворс також є сприятливим середовищем, де можуть розмножуватися мікроорганізми, деякі килимові покриття з часом втрачають свій первинний колір під дією ультрафіолету. Але все ж, такі підлогові покриття довговічні, відмінно миються і чистяться, не чутливі до будь-яких механічних впливів, на матеріалі не залишиться слідів меблів, килимові покриття приємні і м'які.

Цікавий і варіант сучасних підлогових покриття - можна вибрати для дому художній паркет, наливні підлоги, види міцного екологічно чистого сучасного лінолеуму, натуральні пробкові підлоги. Незважаючи на високу вартість даних матеріалів, вони здатні забезпечити не тільки екологію в будинку, але і вишуканий, оригінальний зовнішній вигляд приміщення, а також відрізняються чудовими експлуатаційними характеристиками.

Колір, фактура і зовнішній вигляд покриття можуть сьогодні бути різні - вибір залежить від дизайнерського рішення, побажання мешканців, певного стилю в інтер'єрі. Завдяки різноманітності підлогових покриттів підібрати те, що необхідно, дуже просто.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 2138 | Додав: admin | Теги: яку вибрати, Підлога | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]