22:17
Підлога в стилі "кантрі"
Якщо говорити про інтер'єр дачного або сільського будиночка, то на перший план тут висувається практичність і простота прибирання. Дорогі, елітні килими виглядають завжди красиво і шикарно, от тільки вони занадто швидко прийдуть в непридатність, доведеться прибирати будь-які забруднення. Якщо ви працюєте з кантрі-стилем, то краще віддати перевагу твердим і гладким покриттям підлоги.
Головна відмінність подібного стилю - максимальна наближеність до природи. Його важко реалізувати правильно, адже доведеться використовувати в обробці безпечні, природні, якісні матеріали. Оптимальний варіант - це соснова або дубова підлога. Її не потрібно фарбувати, варто просто покрити декількома шарами лаків. Так і створюється ідеальне підлогове покриття для підлоги в кантрі-стилі. Якщо потрібно більш практичне і надійне покриття, то краще виконати укладання ламінату. Враховуйте, що бажано прикривати "ненатуральність" покриття, доведеться виконувати його фарбування під "природну" деревину.

Стиль "кантрі" завжди спрямовується до природи, тільки тут можна застосовувати в певних місцях плитку з кераміки. Плиткова підлога коричневого кольору служить нагадуванням про землю, тому він підійде під стиль. Вітається плитка з нерівною і шорсткою поверхнею. Так вдається уникнути травм, посилюючи при тому стилістику. Глянець вважається недоречним, його забороняється застосовувати при розробці кантрі-стилю.

У подібному інтер'єрі важлива практичність, зручність. Це все і може забезпечити плитка. Матеріал вважається довговічним, його вибирають для кімнат , максимально схильних до забруднення. Кахельне покриття з роками буде ще красивішим. Така підлога є холодною, босоніж по ній ходити не можна. Шляхи вирішення проблеми: установка "теплої підлоги", замість плитки можна застосовувати вініл, який більш теплий і приємний на дотик.

Циновки з якісних природних волокон - оптимальний аналог килима. Вони вважаються практичними, легко відмиваються, підійдуть для холу, кухні. Для спальні, вітальні вибирайте більш презентабельні килими, можна використовувати шкури тварин, які посилять стилістику.

За матеріалами: ЖитлоНюсостанні новини нерухомості та про ландшафтний дизайн, ремонт і будівництво

Також читайте:
Категорія: Ремонт власноруч | Переглядів: 1892 | Додав: admin | Теги: підлога в стилі кантрі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]